ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ATHONITES

Στον «παλµό» της Βιωσιµότητας «χτυπάει» η ελληνική µάρκα Skincare & Wellness, Athonites, µια µοναδική Καινοτοµία της Αγοράς που συναρπάζει καθώς εστιάζει στην Αειφορία, όχι µόνο επειδή παρέχει φυσικά, φυτικά, βιολογικά και πιστοποιηµένα, cruelty free καλλυντικά αλλά κυρίως επειδή η «ουσία» του brand εντοπίζεται στην Ενσυναίσθηση και τη στενή και διαχρονική σχέση του Ανθρώπου µε τη Φύση.

Σε αρµονία µε το Όρος Άθως, το brand Athonites χαιρετίζει την Παγκόσµια Ηµέρα Περιβάλλοντος και υπενθυµίζει την ανάγκη να ζήσουµε σε αρµονία µε τη Φύση, κάνοντας επιλογές προς έναν περιβαλλοντικά λιγότερο επιβαρυντικό τρόπο ζωής ενώ δεσµεύεται για σεβασµό, προστασία και διατήρηση των φυσικών πόρων για τις επόµενες γενιές σε κάθε στάδιο. Μια από τις πιο σηµαντικές και αποκλειστικές καινοτοµίες που έχει υιοθετήσει η µάρκα σε επίπεδο Βιωσιµότητας, είναι η συλλογή φυτών και βοτάνων από τις βιολογικά πιστοποιηµένες καλλιέργειες, που γίνεται µε το χέρι (hand picking), χωρίς µηχανική κατεργασία µε την ελάχιστη δυνατή χρήση ενεργειακών πόρων, όπως νερό και ενέργεια, διασφαλίζοντας τη χρήση ύψιστης ποιότητας πρώτων υλών.

Εξίσου σηµαντικό είναι το γεγονός ότι αποφεύγονται οι πληγές στα φυτά καθώς η συλλογή του ώριµου στελέχους του φυτού γίνεται την κατάλληλη ώρα της ηµέρας, χωρίς να ασκείται πίεση στον κύκλο ζωής τους, επιτρέποντάς τους να µεγαλώσουν ήρεµα κα σωστά.

Στη διαδικασία αυτή ακολουθούνται αυστηρά πρωτόκολλα τόσο στο στάδιο της συγκοµιδής όσο και κατά την ξήρανση, ενώ τηρούνται ειδικές προδιαγραφές αποθήκευσης των πρώτων υλών. Η µάρκα Athonites από την αρχή της πορείας της φροντίζει να επιλέγει συσκευασίες πλήρως ή µερικώς ανακυκλώσιµες στο 95%, µε άµεσο στόχο να επιτύχει το 100%. Ανακαλύψτε περισσότερα στο
https://athonites.com/pages/our-commitment