Airwrap: το επαναστατικό multistyler της Dyson για άψογο styling χωρίς υπερβολική θερμότητα

Κάθε γυναίκα µε δραστήρια επαγγελµατική καθηµερινότητα επιβάλλεται να είναι καλοχτενισµένη, οι αναρίθµητες υποχρεώσεις όµως σπάνια της αφήνουν το περιθώριο να κλείσει ραντεβού στο κοµµωτήριο. Οι σύγχρονες επαγγελµατίες, που στις περισσότερες περιπτώσεις προσπαθούν να συνδυάσουν την καριέρα και τις ευθύνες της οικογενειακής ζωής, έχουν την ανάγκη ενός προσωπικού «κοµµωτή» που προσαρµόζεται στο ωράριό τους και είναι πάντα διαθέσιµος στο χώρο τους. Ευτυχώς η Dyson λάνσαρε και στην Ελλάδα την απόλυτη συσκευή για τους λάτρεις του hairstyling, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει ένα πλήρως εξοπλισµένο κοµµωτήριο στο…σπίτι της.

Άψογο φορμάρισμα χωρίς περιττά εξαρτήματα

Το Airwrap αποτελεί µια µοναδική συσκευή που δε θα άφηνε ασυγκίνητη καµία γυναίκα που επιθυµεί να φροντίζει την εξωτερική της εµφάνιση. Πρόκειται για ένα multistyler, ειδικά σχεδιασµένο για το φορµάρισµα των µαλλιών όσο είναι ακόµα νωπά. Μεγάλο πλεονέκτηµά του, σε σχέση µε άλλα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι ότι δε χρησιµοποιεί υπερβολική θερµότητα, παραµένοντας φιλικό για την τρίχα. Παράλληλα, η χρήση του Airwrap δεν απαιτεί ώρες µπροστά στον καθρέπτη ούτε ειδικές δεξιότητες για να επιτευχθεί το επιθυµητό αποτέλεσµα, αφού αξιοποιεί το φαινόµενο Coanda για να προσφέρει µοναδικό φορµάρισµα. Πρόκειται για ένα αεροδυναµικό φαινόµενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα µαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να χρειάζονται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγµατος. Το αποτέλεσµα είναι άψογοι κυµατισµοί και µπούκλες µε όγκο, που δεν έχουν καµία διαφορά µε αυτές του κοµµωτηρίου.

6 διαφορετικές κεφαλές σε 1 μόνο συσκευή

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που οι περισσότερες γυναίκες έχουν διάθεση για πειραµατισµό, το Airwrap µπορεί να αποτελέσει έναν ιδανικό «σύµµαχο» για άψογες εµφανίσεις, ο οποίος µάλιστα εύκολα µπορεί να πάρει µια θέση και στη βαλίτσα των διακοπών. Μπορεί να εγγυηθεί τη δηµιουργία πολλών διαφορετικών στυλ, αφού δε διαθέτει µια αλλά έξι διαφορετικές κεφαλές. Οι κύλινδροι Airwrap 30mm είναι ιδανικοί για να δηµιουργήσουν σφιχτές µπούκλες, ενώ οι κύλινδροι Airwrap 40mm προσφέρουν ένα πιο χαλαρό hairstyle µε ανάλαφρες µπούκλες και κυµατισµούς. Το σετ περιλαµβάνει επίσης στεγνωτήρα προφορµαρίσµατος, σκληρή βούρτσα για λεία µαλλιά που είναι σχεδιασµένη για να εξαλείφει το φριζάρισµα, µαλακή βούρτσα για απαλό χτένισµα και στρογγυλή που προσθέτει όγκο.

Προστασία από τη θερμότητα για πιο υγιή μαλλιά

Πρόκειται για ένα καινοτόµο multistyler από τη Dyson, σε πολυτελή δερµάτινη θήκη, που έχει τη δυνατότητα να φορµάρει και να στεγνώνει ταυτόχρονα, εξοικονοµώντας χρόνο και απλοποιώντας τη διαδικασία. Το µικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό µοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερµοκρασία του αέρα 40 φορές ανά δευτερόλεπτο και προστατεύουν από τη θερµότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.