Corrale straightener: Ίσιωμα «νέας γενιάς» με την εγγύηση της Dyson

άθε δραστήρια γυναίκα, γνωρίζει τη σηµασία που έχουν τα καλοχτενισµένα µαλλιά σε κάθε της εµφάνιση. Οι περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην εύκολη λύση, χρησιµοποιώντας µια συσκευή ισιώµατος, αφού ο χρόνος για µια επίσκεψη στο κοµµωτήριο είναι συχνά περιορισµένος. Παρά την αυξηµένη επιθυµία για ολόισια µαλλιά, είναι δύσκολο να έχουµε ένα καλό αποτέλεσµα και να αποφύγουµε τις όποιες φθορές προκληθούν από τη συχνή χρήση των συµβατικών ισιωτικών. Η Dyson, µια κορυφαία εταιρεία µε µακρά παράδοση που µας έχει συνηθίσει σε καινοτόµες λύσεις, διαθέτει απαράµιλλο συγκριτικό πλεονέκτηµα.

Επαναστατικές εύκαµπτες πλάκες για λιγότερη φθορά

Οι ειδικοί της εταιρείας, µετά από εκτενή έρευνα, ανακάλυψαν ότι, όταν οι πλάκες της συσκευής «αγκαλιάζουν» τα µαλλιά, απελευθερώνεται η σωστή ποσότητα πίεσης στις τρίχες, δίνοντας το επιθυµητό αποτέλεσµα µε λιγότερη φθορά. Με βάση αυτή τη διαπίστωση, προέκυψε η δηµιουργία µιας «επαναστατικής» συσκευής ισώµατος, του Corrale™ straightener της Dyson. Η νέα συσκευή ισιώµατος αποτελεί την πρώτη στο είδος της µε εύκαµπτες πλάκες, οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσµα µε λιγότερη ζηµιά. Πρόκειται για ιδανική λύση για κάθε γυναίκα που δεν επιθυµεί να επιβαρύνει τα µαλλιά της ή αντιµετωπίζει πρόβληµα µε το έντονο φριζάρισµα της τρίχας. Το ενσωµατωµένο σύστηµα αισθητήρων ρυθµίζει τη θερµοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει «αγκαλιάζοντας» τα µαλλιά µε λιγότερη εξάρτηση από τη θερµότητα µε τη συσκευή να µειώνει κατά 50% το σπάσιµο της τρίχας αντιµετωπίζοντας το φριζάρισµα.

Άψογο αποτέλεσµα για κάθε τύπο µαλλιών

Το Corrale™ straightener της Dyson µπορεί να επιτύχει άψογο αποτέλεσµα είτε σε ίσια είτε σε σγουρά µαλλιά.  Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγµατοποιήσει έως και 30 λεπτά ασύρµατο φορµάρισµα µε θερµική απόδοση, αντίστοιχη µε αυτή του ισιωτικού µε καλώδιο. Επαναφορτίζεται πλήρως σε 70 λεπτά, επιτρέποντας τη χρήση του από παντού, ενώ διαθέτει αυτόµατο κλείσιµο και µηχανισµό ασφαλούς κλειδώµατος. Η διεθνώς συµβατή τάση (Universal voltage) και ο µηχανισµός προσαρµογής σε πτήσεις (Flight-ready) κάνουν δυνατή τη µεταφορά και σε χώρες του εξωτερικού.