CREATIVE ZEN AIR DOT: Tα true wireless ακουστικά που ταιριάζουν… τέλεια στην παλάμη του χρήστη

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει καταφέρει να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Τα smartphones μας έδωσαν τη δυνατότητα να λύνουμε επαγγελματικές εκκρεμότητες και να ψυχαγωγούμαστε ακόμη κι όταν βρισκόμαστε καθοδόν, τη στιγμή που μπορούμε να παραμένουμε συνδεδεμένοι όλο το 24ωρο και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Εκτός από τα κινητά, άλλο ένα gadget έχει δει τη δημοτικότητά του να “εκτοξεύεται” και δεν είναι άλλο από τα ασύρματα ακουστικά.

Προσιτή τιµή, µεγάλες δυνατότητες

Οι περισσότεροι και περισσότερες από εµάς αφιερώνουµε αρκετό χρόνο ηµερησίως συνοµιλώντας ή ακούγοντας µουσική στο κινητό. Ένα καλό ζευγάρι ασύρµατα ακουστικά δεν είναι πλέον… πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Αυτό δε σηµαίνει, ωστόσο, ότι πρέπει να ξοδέψουµε ένα σηµαντικό ποσό για να εξασφαλίσουµε υψηλού επιπέδου ήχο και άνετη εφαρµογή. Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative Zen Air DOT, µια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην κατηγορία των true wireless ακουστικών, που µπορεί να αποτελέσει ιδανικό «σύντροφο» στο γραφείο, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια, ακόµη και στο γυµναστήριο.

Μπορεί στην αγορά να υπάρχουν αναρίθµητες επιλογές σε earbuds. Παρόλα αυτά, τα Creative Zen Air DOT είναι µια ιδιαίτερη πρόταση, µε πολλές δυνατότητες. Έχουν σχεδιαστεί µε τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν τέλεια στην παλάµη του χρήστη, ζυγίζουν µόνο 33 γραµµάρια και έρχονται στη φιλική τιµή των €29,99.

Μοναδικός συνδυασµός φορητότητας και απόδοσης

Μια γρήγορη δοκιµή καθιστά σαφές ότι τα Zen Air DOT εξασφαλίζουν ήχο µε ισχύ που ξεπερνά κατά πολύ την αναµενόµενη, βάσει της µορφής και της φιλικής τιµής τους. Διαθέτουν προσαρµοσµένους drivers Nεοδυµίου 13 mm για λεπτοµερή ήχο µε βαθιά µπάσα, καθαρά µέσα και ψηλά, ενώ τα διπλά µικρόφωνα µε τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (ENC), που αναλύουν και φιλτράρουν τον ανεπιθύµητο θόρυβο του περιβάλλοντος, παρέχουν στο χρήστη κρυστάλλινη φωνητική είσοδο για καλύτερη ποιότητα κλήσης, ανεξάρτητα από το περιβάλλον. Στα πλεονέκτηµα των νέων ακουστικών της Creative θα µπορούσαν να προστεθούν η µεγάλη διάρκεια ζωής της µπαταρίας (έως 24 ώρες), η τεχνολογία Bluetooth® 5.3 και η βαθµολογία IPX4, που εγγυάται προστασία από το νερό και τα καθιστά ιδανικά για χρήση κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή οποιασδήποτε υπαίθριας δραστηριότητας.

Παράλληλα, τα Creative Zen Air DOT ενσωµατώνουν απρόσκοπτα εφαρµογές όπως το Siri και το Google Assistant, προσφέροντας έλεγχο hands-free και πρόσθετη άνεση για µια πραγµατικά συνδεδεµένη εµπειρία.

Βρείτε σήµερα τα Creative Zen Air DOT στο Creative.com.