DYSON V15S DETECT SUBMARINE

Mια πολυλειτουργική, compact σκούπα που αλλάζει τα δεδομένα στο βαθύ καθαρισμό

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας επιβάλλουν να βρίσκουμε πρακτικές λύσεις σχεδόν για τα πάντα, πόσο μάλλον για την καθαριότητα του προσωπικού μας χώρου. Ευτυχώς, η εξέλιξη της τεχνολογίας προσφέρει πλέον απεριόριστες δυνατότητες και οι ασύρματες σκούπες έφεραν πράγματι την «επανάσταση», εξασφαλίζοντας θεαματικά αποτελέσματα χωρίς να παρεμβαίνουν ενοχλητικά καλώδια. Δε θα ήταν όμως ακόμη καλύτερο αν μπορούσαμε με την ίδια συσκευή, αλλάζοντας απλώς μια κεφαλή, και να σκουπίσουμε και να σφουγγαρίσουμε τα πατώματα του σπιτιού; Η Dyson, για μια ακόμη φορά, καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, παρουσιάζοντας την «all in one» ασύρματη σκούπα Dyson V15s Detect Submarine.

Σκούπισµα και σφουγγάρισµα «all in one»

Είναι γεγονός ότι το καθαρό περιβάλλον παίζει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία. Οι συµβατικές λύσεις όµως µέχρι σήµερα -όπως οι απλές σκούπες και οι σφουγγαρίστρες- δε µπορούσαν να δώσουν υψηλού επιπέδου αποτελέσµατα, ενώ απαιτούσαν αρκετά µεγάλη προσπάθεια και ώρες αφιερωµένες στην καθαριότητα, που οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι δε διαθέτουν. Η Dyson V15s Detect Submarine όµως αποτελεί µια εξαιρετικά ευέλικτη και πολυλειτουργική λύση καθαρισµού, που αποµακρύνει εύκολα τη σκόνη, τις κηλίδες και τους λεκέδες, σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, απορροφά τα υγρά και διευκολύνει σηµαντικά τη συµβίωση µε τα κατοικίδια, καθώς ξεµπερδεύει τις τρίχες, χάρη στην τεχνολογία anti-tangle, ώστε να οδηγούνται κατευθείαν στον κάδο.

Παρά το γεγονός ότι η καινοτοµία χαρακτηρίζει πρακτικά όλες τις συσκευές της Dyson, οι µηχανικοί της εταιρείας φαίνεται πως κατάφεραν αυτή τη φορά να συνδυάσουν σε µια ασύρµατη σκούπα όλα όσα χρειάζεται ο καταναλωτής. Η  Dyson V15s Detect Submarine , µε τη νέα κεφαλή µε υγρό κύλινδρο, παρέχει την κατάλληλη ποσότητα νερού, ώστε να αποµακρύνονται άµεσα υπολείµµατα, είτε πρόκειται για απλά ψίχουλα είτε για πιο απαιτητικούς λεκέδες. Αυτό εξασφαλίζεται µε ένα σύστηµα παροχής νερού οκτώ σηµείων, που χρησιµοποιεί ένα θάλαµο υπό πίεση για οµοιόµορφη κατανοµή του νερού και βέλτιστο κορεσµό σε όλο το πλάτος του κυλίνδρου. Οκτώ πίδακες νερού, οµοιόµορφα κατανεµηµένοι κατά µήκος του κυλίνδρου, απελευθερώνουν ακριβώς 18 ml νερού, όσο δηλαδή απαιτούνται για βέλτιστο σφουγγάρισµα χωρίς ίχνη και καθαριότητα ακόµη και στα πιο δύσκολα σηµεία. Εύλογα αναρωτιέται κανείς τί ακριβώς συµβαίνει µε το βρώµικο νερό. Η Dyson «εξόπλισε» τη νέα της ασύρµατη σκούπα µε µια ειδική πλάκα που αφαιρεί το βρώµικο νερό από τον υγρό κύλινδρο, οδηγώντας το σε ξεχωριστό δοχείο που αδειάζει εύκολα. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι ο χρήστης σφουγγαρίζει πάντα µε καθαρό νερό και µπορεί να καλύψει επιφάνεια που ξεπερνά τα 100 m2, χωρίς να µεταφέρει βρωµιές ή υπολείµµατα ξανά πίσω στο δάπεδο, όπως συµβαίνει κατ’ εξακολούθηση µε τις συµβατικές σκούπες και σφουγγαρίστρες.

Βαθύς καθαρισµός ακόµη και στα πιο δύσκολα σηµεία

Ένα από τα δυνατά σηµεία της  Dyson V15s Detect Submarine  είναι σίγουρα και η δυνατότητα να περνά εύκολα κάτω από τα έπιπλα, απορροφώντας τα πάντα. Και σε αυτή την περίπτωση επιστρέφουν τεχνολογίες που έχουν κάνει την Dyson να ξεχωρίσει, όπως η τεχνολογία φωτισµού που αποκαλύπτει την κρυµµένη σκόνη, το µοτέρ Hyperdymium που περιστρέφεται έως και 125.000 φορές ανά λεπτό και η οθόνη LCD που εµφανίζει σε πραγµατικό χρόνο το µέγεθος και τον αριθµό των σωµατιδίων, αποδεικνύοντας επιστηµονικά τον βαθύ καθαρισµό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account

@dyson_damkalidis_distributor

Related Post