HUAWEI Freebuds 5i: Η εμπειρία ακρόασης όπως την είχες φανταστεί

Λίγα gadgets έχουν µπει τόσο δυναµικά στην καθηµερινότητα της σύγχρονης γυναίκας όσο τα ασύρµατα ακουστικά. Πρόκειται άλλωστε για high tech προϊόντα που µπορούν να λύσουν τα… χέρια του χρήστη στο δρόµο, στη δουλειά, στις αθλητικές δραστηριότητες, ακόµα και στο σπίτι, τις ώρες που έχει ανάγκη από λίγη ψυχαγωγία. Ακουστικά, βέβαια, στην αγορά πλέον κυκλοφορούν πολλά. Η HUAWEI όµως κατάφερε το τελευταίο διάστηµα να κερδίσει τις εντυπώσεις στην κατηγορία µε τα νέα HUAWEI Freebuds 5i.

Κρυστάλλινος ήχος και άψογο design

Προκειµένου να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου στο γραφείο ή να παρακολουθήσεις χωρίς περισπασµούς την αγαπηµένη σου σειρά, θα χρειαστείς ένα ζευγάρι hi tech ακουστικά που να διακρίνονται για τα εξαιρετικά τους χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο η τιµή τους να είναι απαγορευτική. Τα HUAWEI Freebuds 5i είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που µπορείς να κάνεις αν αυτό που αναζητάς είναι ο κρυστάλλινος ήχος και το άψογο design. Στα καταστήµατα θα τα βρεις σε 3 χρώµατα, γαλάζιο, µαύρο και λευκό για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Η θήκη τους δε διακρίνεται απλώς για τον άψογο σχεδιασµό, αλλά φορτίζει σε µισή ώρα περίπου και είναι κατασκευασµένη να κρατάει µαγνητικά τα ακουστικά, ώστε να εφαρµόζουν σωστά και σταθερά, αποφεύγοντας τα αχρείαστα ατυχήµατα.

Το µεγάλο πλεονέκτηµα των Freebuds 5i είναι ότι προσαρµόζονται εύκολα στην καθηµερινότητα του χρήστη, καθώς έχουν ήχο υψηλής ανάλυσης. Το προϊόν είναι πιστοποιηµένο µε Hi-Res Audio Wireless, µε ευρύτερη απόκριση συχνότητας, ήχο υψηλής ανάλυσης πλήρους συνδέσµου για πηγές ήχου HD6 και πολλαπλά EQ που ταιριάζουν µε ένα ευρύ φάσµα διαφορετικών στυλ, για µια εξατοµικευµένη εµπειρία ακρόασης. Τα εφέ Multi-EQ είναι ακόµα µια λειτουργία που διευκολύνει σηµαντικά, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρµόσει τα µπάσα ή τα πρίµα, ενώ οι λειτουργίες ακύρωσης θορύβου Ultra, General και Cozy, κλείνουν την… πόρτα σε κάθε ενοχλητικό θόρυβο. Τα Freebuds 5i είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υγρασία και τον ιδρώτα, ενώ η διάρκεια της µπαταρίας ανέρχεται στις 28 ώρες µε µια πλήρης φόρτιση.

Απόλυτος έλεγχος σε κάθε περίσταση

Παράλληλα, η HUAWEI εξόπλισε τα ακουστικά µε dual device connection, για να πραγµατοποιείται εύκολη σύνδεση ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. Πρόκειται για µια λειτουργεία που «απογειώνει» την εµπειρία χρήσης, αφού, ακόµα κι αν βλέπεις κάτι στον υπολογιστή χρησιµοποιώντας τα Freebuds 5i και κάποιος σε πάρει τηλέφωνο, µπορείς απλώς να αγγίξεις δύο φορές το ακουστικό και να απαντήσεις κατευθείαν. Με double-tap µπορείς επίσης να τραβήξεις και selfies, παίρνοντας ολοκληρωτικά τον έλεγχο στα χέρια σου, καθώς τα µοναδικά HUAWEI FreeBuds 5i σου επιτρέπουν να αποδεσµευτείς σηµαντικά από το τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τα προϊόντα µπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.