HUAWEI FreeBuds Pro 2: το gadget που θα σε συνοδεύσει σε ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης

Τα wireless ακουστικά νέας γενιάς έχουν καταφέρει να “κερδίσουν” τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς αποτελούν ένα gadget  που χρησιμοποιείται όλη μέρα είτε για να εξυπηρετήσει επαγγελματικές ανάγκες είτε για ψυχαγωγία. Ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν για το design και την κρυστάλλινη ποιότητα ήχου το τελευταίο διάστημα στην αγορά είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά της HUAWEI FreeBuds Pro 2

Τα FreeBuds Pro 2 αποτελούν ένα high tech προϊόν που κυκλοφορεί σε 3 µοναδικά χρώµατα και ποιοτική θήκη µε glossy ή σατινέ φινίρισµα. Πέρα από το ξεχωριστό design, η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική, αφού τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν το πρώτο στον κόσµο σύστηµα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει έξυπνα δύο drivers, µε αποτέλεσµα να λειτουργούν µε τέλεια συνοχή. Παράλληλα, χρησιµοποιούν επίπεδο διάφραγµα UHF και quad-magnet dynamic για ακόµη πιο δυνατά µπάσα, προσφέροντας απόλυτη ακρίβεια σε κάθε ηχητική λεπτοµέρεια. Η τεχνολογία «Triple Adaptive EQ» αναλαµβάνει να συντονίσει αυτόµατα τον ήχο, σύµφωνα µε τη δοµή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώµατος και το επίπεδο έντασης, προσφέροντας µια εξατοµικευµένη εµπειρία.

Κλείστε την… πόρτα στους ανεπιθύμητους ήχους

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν ένα σύστηµα 4 µικροφώνων call noise cancellation, που δεν επιτρέπουν στους ήχους του περιβάλλοντος να εµποδίσουν τις κλήσεις, τη µουσική και τις ταινίες, χρησιµοποιώντας ένα µικρόφωνο οστικής αγωγιµότητας, τρία επιπλέον µικρόφωνα και τον αλγόριθµο Huawei-exclusive deep neural network (DNN) noise cancellation που έχει µάθει πάνω από 600 εκατοµµύρια δείγµατα φωνής για να ακυρώνει κάθε είδους ήχο που µπορεί να αποσπάσει την προσοχή, όπως, για παράδειγµα, ο αέρας ή ο κινητήρας του αεροπλάνου. Το «Triple Mic ANC System» ενισχύει το µέσο βάθος ANC κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη βιοµηχανία ακουστικών, σε σύγκριση µε το προηγούµενο µοντέλο, ενώ το «Intelligent Dynamic ANC» προσδιορίζει µε ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Ακόµη και στις πτήσεις, εξαλείφει τους θορύβους, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ένα ήσυχο ταξίδι.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ακόμα μεγαλύτερη άνεση

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 παραµένουν σταθερά στα αυτιά και δεν προκαλούν ερεθισµούς, αφού κατασκευάζονται µε µαλακές, φιλικές προς το δέρµα άκρες σιλικόνης. Είναι αδιάβροχα οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση βροχής, δε γλιστράνε µε τον ιδρώτα και είναι διαθέσιµα σε τρία µεγέθη. Εξαιρετικά βολική στην καθηµερινότητα είναι και η µεγάλη διάρκεια ζωής µπαταρίας, αφού τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υποστηρίζουν, µε το ANC ενεργοποιηµένο, ως και 4 ώρες συνεχόµενης αναπαραγωγής και συνολικά 18 ώρες µε την χρήση της θήκης. Με το ANC απενεργοποιηµένο, προφέρουν 6,5 ώρες ακρόασης και συνολικά 30 ώρες µε τη θήκη. Ζυγίζουν µόλις 5.8 gr το κάθε ακουστικό, στο κάτω µέρος διαθέτουν USB Type-C θύρα για τη φόρτιση της θήκης, αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, ενώ προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση µε δύο συσκευές για αυτόµατη εναλλαγή κλήσεων, καθώς έχουν δυνατότητα διπλής σύνδεσής µε συσκευές Huawei, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, καθώς και µε έξυπνα συστήµατα Android, iOS και Windows.