HUAWEI FreeBuds Pro 2: Το gadget που θα σε συνοδεύσει σε ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης

Τα wireless ακουστικά νέας γενιάς έχουν καταφέρει να “κερδίσουν” τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς αποτελούν ένα gadget που χρησιμοποιείται όλη μέρα είτε για να εξυπηρετήσει επαγγελματικές ανάγκες είτε για ψυχαγωγία. Ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν για το design και την κρυστάλλινη ποιότητα ήχου το τελευταίο διάστημα στην αγορά είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά της HUAWEI FreeBuds Pro 2.

Τα FreeBuds Pro 2 αποτελούν ένα high tech προϊόν που κυκλοφορεί σε 3 μοναδικά χρώματα και ποιοτική θήκη με glossy ή σατινέ φινίρισμα. Πέρα από το ξεχωριστό design, η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική, αφού τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει έξυπνα δύο drivers, με αποτέλεσμα να λειτουργούν με τέλεια συνοχή. Παράλληλα, χρησιμοποιούν επίπεδο διάφραγμα UHF και quad-magnet dynamic για ακόμη πιο δυνατά μπάσα, προσφέροντας απόλυτη ακρίβεια σε κάθε ηχητική λεπτομέρεια. Η τεχνολογία «Triple Adaptive EQ» αναλαμβάνει να συντονίσει αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Κλείστε την… πόρτα στους ανεπιθύμητους ήχους

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν ένα σύστημα 4 μικροφώνων call noise cancellation, που δεν επιτρέπουν στους ήχους του περιβάλλοντος να εμποδίσουν τις κλήσεις, τη μουσική και τις ταινίες, χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο οστικής αγωγιμότητας, τρία επιπλέον μικρόφωνα και τον αλγόριθμο Huawei-exclusive deep neural network (DNN) noise cancellation που έχει μάθει πάνω από 600 εκατομμύρια δείγματα φωνής για να ακυρώνει κάθε είδους ήχο που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή, όπως, για παράδειγμα, ο αέρας ή ο κινητήρας του αεροπλάνου. Το «Triple Mic ANC System» ενισχύει το μέσο βάθος ANC κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη βιομηχανία ακουστικών, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το «Intelligent Dynamic ANC» προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Ακόμη και στις πτήσεις, εξαλείφει τους θορύβους, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ένα ήσυχο ταξίδι.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ακόμα μεγαλύτερη άνεση

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 παραμένουν σταθερά στα αυτιά και δεν προκαλούν ερεθισμούς, αφού κατασκευάζονται με μαλακές, φιλικές προς το δέρμα άκρες σιλικόνης. Είναι αδιάβροχα οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση βροχής, δε γλιστράνε με τον ιδρώτα και είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη. Εξαιρετικά βολική στην καθημερινότητα είναι και η μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αφού τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υποστηρίζουν, με το ANC ενεργοποιημένο, ως και 4 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και συνολικά 18 ώρες με την χρήση της θήκης. Με το ANC απενεργοποιημένο, προφέρουν 6,5 ώρες ακρόασης και συνολικά 30 ώρες με τη θήκη. Ζυγίζουν μόλις 5.8 gr το κάθε ακουστικό, στο κάτω μέρος διαθέτουν USB Type-C θύρα για τη φόρτιση της θήκης, αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, ενώ προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση με δύο συσκευές για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων, καθώς έχουν δυνατότητα διπλής σύνδεσής με συσκευές Huawei, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, καθώς και με έξυπνα συστήματα Android, iOS και Windows.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.