HUAWEI WATCH GT3: Όταν το απαράμιλλο στυλ μετουσιώνεται σε υψηλή τεχνολογία!

H σύγχρονη δυναμική γυναίκα βρίσκεται διαρκώς σε μια κίνηση 24/7, για αυτό και η αντίληψη της για τον κόσμο που την περιβάλλει, είναι σφαιρική, πολύπλευρη και ολοκληρωμένη. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσει και θα απολαύσει το πρωινό της, μέχρι τη στιγμή που θα αφήσει τον επαγγελματικό της χώρο και θα αφεθεί στη γοητεία του (λιγοστού και υπερπολύτιμου) ελεύθερού της χρόνου, αναζητάει πάντοτε τα tech gadgets εκείνα που να μπορούν να την συμπληρώσουν και να εμπλουτίσουν με δημιουργικό, αποτελεσματικό και έξυπνο τρόπο την καθημερινότητά της. H HUAWEI, η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που γνωρίζει όσο καμία άλλη την αγορά των wearables, όχι μόνο αφουγκράζεται, αλλά και κατανοεί πλήρως την ανάγκη της σύγχρονης δημιουργικής γυναίκας για ένα premium smartwatch, στο οποίο συνενώνεται ο ξεχωριστός κόσμος του στυλ και της elegant αισθητικής, με την ιδιαίτερη τεχνολογική υπεροχή που εκπέμπουν τα smartwatches της. Η προαναφερθείσα φιλοσοφία ενσωματώνεται στο HUAWEI WATCH GT3, το smartwatch που απογειώνει κάθε στυλ και το οποίο θα σας συντροφεύσει σε κάθε διαφορετική πτυχή της καθημερινότητας σας.

ΩΔΉ ΣΤΗΝ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ
Αν και ποτέ δεν μπορείς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, ωστόσο η πρώτη εντύπωση της εξωτερικής εμφάνισης ενός smartwatch είναι κομβικής σημασίας για την τελική επιλογή μας. Για αυτό και το σχεδιαστικό team της HUAWEI επένδυσε σημαντικά στο design του νέου της «έξυπνου» ρολογιού, καθιστώντας το ουσιαστικά μια «ωδή στην κομψότητα», αλλά και μια αποθέωση της elegant high-tech φιλοσοφίας.
Από όποια πλευρά και εάν το κοιτάξεις, το WATCH GT3 πρόκειται για το έξυπνο ρολόι που δημιουργήθηκε για να μαγνητίζει το βλέμμα. Εστιάζοντας στη λεπτομέρεια, το νέο smartwatch της HUAWEI θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο αξεσουάρ μόδας για το γραφείο, την βραδινή έξοδο, το γυμναστήριο, για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή για ένα επίσημο επαγγελματικό δείπνο, καθώς αποτελεί μια πρόταση που βρίσκει τη θέση της στις δραστηριότητες κάθε γυναίκας. Επιλέγοντας ανάμεσα από μια να αλλαχθούν με μια απλή κίνηση, το HUAWEI WATCH GT3 μετατρέπεται σε ένα τολμηρό «fashion statement» για κάθε ώρα και στιγμή. Για παράδειγμα, ένα λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί μια all-time classic επιλογή, ενώ το λουράκι «Milanese» (το χαρακτηριστικό γυναικείο μπρασελέ με το μαγνητικό κούμπωμα) είναι μια πρόταση που ταιριάζει για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο… Αντιθέτως, το απλό λουράκι από λάστιχο είναι ότι πρέπει για το καθημερινό σας workout. Τα διαφορετικά λουράκια άλλωστε συνδυάζονται άψογα με την στιλιστική σας επιλογή (όποια και εάν είναι αυτή), είτε φοράτε ένα casual chic jean και athleisure ρούχα ή ένα εντυπωσιακό κλασικό μαύρο φόρεμα.
Το HUAWEI WATCH GT3 είναι το smart αξεσουάρ μόδας που έχει κατασκευαστεί με τα πιο ποιοτικά υλικά που υπάρχουν στον κόσμο της τεχνολογίας. Το ανοξείδωτο ατσάλι που περιβάλλει την εμπρόσθια όψη της feminine έκδοσης των 42mm, χαρίζει υψηλή ανθεκτικότητα στη θερμότητα και στο κρύο, ενώ παράλληλα είναι τόσο ελαφρύ που δεν κουράζει όσες ώρες κι εάν το φοράς. Επιπλέον, η οπίσθια όψη είναι κατασκευασμένη από πολυμερείς ίνες που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αντοχή. Παράλληλα, η καμπυλωτή επιφάνεια του γυαλιού τριών διαστάσεων προσφέρει πλήρη ορατότητα στο περιεχόμενο και στα δεδομένα που εμφανίζονται στην οθόνη του, ενώ η περιστρεφόμενη κορώνα χαρίζει μοναδική ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Και επειδή στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του είναι το να προσφέρει μια καθαρά personalized εμπειρία, το WATCH GT3 δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα από 10.000 διαφορετικά watchfaces, έτσι ώστε να βρίσκετε πάντα το theme που ταιριάζει με την κάθε περίσταση, αλλά (κυρίως) με τη διάθεσή σας.

ΈΝΑΣ PERSONAL TRAINER ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΌ ΣΑΣ!
Αν και το μοναδικό premium design θα καταφέρει να μαγνητίσει το βλέμμα σας, το στοιχείο που θα κάνει το WATCH GT3 να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας, είναι ότι η πρόταση της HUAWEI αποτελεί τον πιο αξιόπιστο προσωπικό βοηθό στην επίτευξη των wellness στόχων σας. Όπως πολύη ύπαρξη κινήτρου είναι εκείνη που μπορεί να μετακινήσει ακόμη και βουνά! Και πράγματι το HUAWEI WATCH GT3 με τη δυνατότητα καταγραφής και παρακολούθησης της αθλητικής σας δραστηριότητας, μπορεί να σας παρακινήσει και να σας δημιουργήσει το απαιτούμενο κίνητρο για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, αποκτώντας μεγαλύτερη ευεξία και αυτοπεποίθηση. Η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι άλλωστε το ζητούμενο στη σημερινή εποχή και το μυστικό για την επίτευξη των wellness στόχων σας ξεκινάει από τον… καρπό σας και το smartwatch που φοράτε. Η δε εξελιγμένη εφαρμογή HUAWEI Health σας βοηθάει να ρυθμίσετε πλήρως, όλες εκείνες τις παραμέτρους που σχετίζονται με την «καλή ζωή» και με μια πιο active και fit καθημερινότητα, όχι μόνο καταγράφοντας τη πορεία σας αλλά και δίνοντας υπερπολύτιμες συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δώσετε αυτή την έξτρα κίνηση, αυτό το πρόσθετο boost που τόσο ανάγκη έχει ο οργανισμός σας.
Ειδικότερα, εάν λατρεύετε να αθλείστε και να διατηρείστε πάντοτε σε φόρμα, το HUAWEI WATCH GT3 μεταμορφώνεται στον καλύτερο virtual personal trainer. Προσφέροντας 100+ λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων και 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης, αλλά και τη δυνατότητα προσαρμογής των αθλητικών προγραμμάτων πάνω στις ανάγκες σας, το μόνο σίγουρο είναι ο συγκεκριμένος high-tech προσωπικός βοηθός δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ! H πλήρης διαχείριση της φυσικής σας κατάστασης, περνάει μέσα από τους εξελιγμένους αλγορίθμους και τους αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας του HUAWEI WATCH GT3, το οποίο μπορεί να καταγράψει την καρδιακή σας λειτουργία και τα επίπεδα του stress στο σώμα σας, να παρακολουθήσει 24/7 το οξυγόνο SpO2 στο αίμα σας, να ανιχνεύσει την θερμοκρασία του σώματος, αλλά και να ελέγξει την ποιότητα του ύπνου σας. Παρέχοντας κάθε φορά λεπτομερή και αναλυτικά στοιχεία, φορώντας το WATCH GT3 το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός σας.
Και επειδή, αντιλαμβανόμαστε ότι από τη στιγμή που θα φορέσετε το WATCH GT3 δεν θα θέλετε με τίποτα να το αποχωριστείτε, βγάζοντας το από το χέρι σας, το έξυπνο ρολόι της HUAWEI παρέχει μπαταρία που διαρκεί για 7 ημέρες! Μάλιστα, από την στιγμή που βρίσκεστε σε ένα συνεχές on-the-go status, το GT3 υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή power bank ασύρματης φόρτισης για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΌ ΣΥΝΑΝΤΆΕΙ ΤΟ «ΑΎΡΙΟ» ΤΩΝ SMARTWATCHES!
Ευέλικτο, εντυπωσιακά elegant και τεχνολογικά εξελιγμένο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το HUAWEI WATCH GT3 είναι η πρόταση που θα απογειώσει κάθε στυλ. Προσφέροντας μια σφαιρική 360ο παρακολούθηση της υγείας σας και ιδανικό για κάθε χρήση και περίσταση, το WATCH GT3 της HUAWEI είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό smartwatch, καθώς πρόκειται για έναν πιστό tech σύντροφο που είναι ειδικά σχεδιασμένος για να βρίσκεται για πάντα στο πλευρό σας. Με το HUAWEI WATCH GT3 το κλασικό συναντάει το «αύριο» των smartwatches! Για τις γιορτές δίνεται δώρο ένα επιπλέον λουράκι με κάθε έκδοση του Watch GT3.