Η Μάρθα Κεσίσογλου νέα Corporate Affairs Executive Director της Nova

Η Μάρθα Κεσίσογλου, υψηλόβαθµο στέλεχος εταιρικής επικοινωνίας και µάρκετινγκ, βιωσιµότητας και ESG, ανέλαβε καθήκοντα Corporate Affairs Executive Director της Nova, µέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η καριέρα της εκτείνεται σε πάνω από 20 έτη σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε θέµατα εταιρικής επικοινωνίας, µάρκετινγκ και εταιρικής υπευθυνότητας, στον τραπεζικό και τουριστικό τοµέα, µεταξύ των οποίων ο Διεθνής Αερολιµένας Αθηνών, η Τράπεζα Πειραιώς, η Eurobank και ο Σύνδεσµος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

H Αλεξάνδρα Δελβενακιώτη, Αντιπρόεδρος Εταιρικών Υποθέσεων της United Group, δήλωσε: «Με µεγάλη µου χαρά καλωσορίζω τη Μάρθα Κεσίσογλου στη Nova και στην United Group. Είναι ένα έµπειρο στέλεχος µε πολύτιµη εµπειρία που θα ενισχύσει την εταιρική εικόνα της Nova στο ελληνικό γίγνεσθαι.»

Η Μάρθα Κεσίσογλου, µέχρι σήµερα, έχει χειρισθεί όλες τις πτυχές της εταιρικής επικοινωνίας, των σχέσεων µε τον Τύπο, της διαχείρισης κρίσεων, της εσωτερικής επικοινωνίας, της διαφήµισης, της βιωσιµότητας και του ESG. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων (B.Sc.) από το Deree College και µεταπτυχιακό τίτλο (MA) στην Κοινωνιολογία από το University of Kent. Στη Nova θα είναι υπεύθυνη για όλες τις δραστηριότητες δηµοσίων σχέσεων και εταιρικής υπευθυνότητας στην ελληνική αγορά.