Η Premia Properties ανάμεσα στις Best Workplaces for Women Hellas 2023

Η Premia Properties θέτει τους εργαζόµενούς της στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, φροντίζοντας έµπρακτα για την εξέλιξή τους, την αναγνώρισή τους καθώς και τον σεβασµό στην κάθε µια εργαζόµενη και στον καθένα εργαζόµενο χωρίς διακρίσεις, δηµιουργώντας ισότιµο και συµπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας για όλους.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Premia βρίσκεται ανάµεσα στις εταιρείες που αγαπούν οι γυναίκες εργαζόµενες καθώς συµπεριλαµβάνεται στη Λίστα Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023. Έτσι, επιβεβαιώνεται η πρόθεση της εταιρείας να αποτελεί ένα πρότυπο εργοδότη που θέτει την ισότητα στον άξονα των βασικών αξιών της και συµβάλλει στην ανάδειξη των ταλέντων της σύγχρονης γυναίκας και στην κατάκτηση των επαγγελµατικών της στόχων.

Ο κ. Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύµβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε: «Στην PREMIA συνεχίζουµε την υλοποίηση του επενδυτικού µας προγράµµατος, έχοντας για µια ακόµη φορά την έµπρακτη στήριξη των εργαζοµένων µας. Η διάκρισή µας ως Best Workplaces for Women Hellas αποδεικνύει πως νοιαζόµαστε να ενδυναµώνουµε τις γυναίκες και να ενθαρρύνουµε την εξέλιξή τους σε θέσεις ευθύνης, υιοθετώντας πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιµη επιβράβευση και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελµατικής ανάπτυξης ώστε να αντεπεξέρχονται στους πολλαπλούς τους ρόλους, στην εργασία, την οικογένεια και την Κοινωνία.»

ΕΕΔΑ και Frank & Fame δημιουργούν καμπάνια για τη γυναικεία εκπροσώπηση

Οι γυναίκες είναι το 51% των Ελλήνων. Κι όµως, αποτελούν µόνο το 21,6% των βουλευτών, 15,5% των υπουργών και 5,4% των δηµάρχων, παρά τη θεσµοθετηµένη συµµετοχή τους στα ψηφοδέλτια. Ενόψει των εκλογών, η νέα καµπάνια από την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώµατα του Ανθρώπου φέρνει στο προσκήνιο «την αδικία αυτής της ανακολουθίας και προωθεί την ψήφο σε ικανές γυναίκες, κόντρα στις διακρίσεις φύλου». Το τηλεοπτικό σποτ δηµιούργησε η Frank & Fame είναι ένα λιτό αλλά ηχηρό µήνυµα. Με χρήση ειδικών εφέ µακιγιάζ, καταδεικνύει πώς µόνο η διαφορά στο φύλο ενός υποψηφίου µπορεί να µειώσει κατά 60% της πιθανότητες εκλογής, ακόµη και αν έχει τις ίδιες ικανότητες, αξίες και διαπιστευτήρια. Την ταινία σκηνοθέτησε η Στέλλα Σερέφογλου σε παραγωγή Stefi & Lynx Productions, µε τον Αλέξανδρο Λόγγο να δηµιουργεί το SFX makeup.