Multi-styler Dyson HS05 Airwrap: μια νέας γενιάς συσκευή για λαμπερό χριστουγεννιάτικο styling χωρίς περιορισμούς

Tα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας κάθε γυναίκα έχει την ανάγκη να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της όχι μόνο στο ρεβεγιόν αλλά και σε απλές συγκεντρώσεις με γνωστούς και φίλους. Ως είθισται, στις γιορτές των Χριστουγέννων η τέλεια εμφάνιση ξεκινά από τα αψεγάδιαστα μαλλιά και στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται μια συσκευή που θα σώσει την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Συσκευές για ίσιωμα ή για μπούκλες υπάρχουν πολλές. Μία όμως θα μπορούσε να κάνει το χριστουγεννιάτικο… θαύμα και φέρει την «υπογραφή» της Dyson. Πρόκειται για το επαναστατικό Multi-styler Dyson HS05 Airwrap.

Αψεγάδιαστο χτένισμα στο ρεβεγιόν με επανασχεδιασμένα εξαρτήματα

Oι περισσότερες συσκευές styling αγνοούν ότι ο κάθε τύπος μαλλιών είναι διαφορετικός και τα εξαρτήματα δεν είναι ποτέ κατάλληλα για όλους τους χρήστες. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει αυτές τις γιορτές η Dyson, παρουσιάζοντας μια συσκευή που θα θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις δώρο στον… εαυτό σου (βάζουμε στοίχημα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν έχει απόθεμα, καθώς τις έχει δώσει όλες). Αυτές τις γιορτινές ημέρες θα βγεις, θα συναντηθείς με συγγενείς και φίλους και επιβάλλεται να είσαι πάντα καλοχτενισμένη. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι περισσότερες συσκευές δεν είναι φιλικές προς τα μαλλιά και δημιουργούν σημαντικές φθορές. Αν επιθυμείς να πειραματίζεσαι με ίσια μαλλιά ή μπούκλες, χωρίς όμως να υποστείς της αρνητικές συνέπειες του χριστουγεννιάτικου συνεχούς styling, αυτό που πρέπει να ζητήσεις από τον Άη Βασίλη είναι το Multi-styler Dyson HS05 Airwrap. Πρόκειται για μια συσκευή με νέα, επανασχεδιασμένα εξαρτήματα, που εμπνέονται από το φαινόμενο αέρα Coanda και έρχεται να καλύψει περισσότερους τύπους μαλλιών, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο μια γυναίκα που ζητά άψογο στυλ σε ελάχιστο χρόνο. Το Airwrap multi-styler προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης, χάρη στους κυλίνδρους αλλαγής κατεύθυνσης για ευκολότερες μπούκλες, τις επανασχεδιασμένες βούρτσες για ίσιωμα και σχήμα με μεγαλύτερη ακρίβεια και το νέο, διπλής χρήσης εξάρτημα Coanda για στέγνωμα και λείο αποτέλεσμα χωρίς υπερβολική θερμότητα και φριζάρισμα. Όποιο στυλ και να υιοθετήσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, με το Multi-styler Dyson HS05 Airwrap είναι δυνατό!

Xmas vibes χωρίς… επίμονο φριζάρισμα!

Κι επειδή το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί κάθε γυναίκα είναι να εμφανιστεί στα γιορτινά τραπέζια με έντονο φριζάρισμα στα μαλλιά, η μοναδική συσκευή της Dyson έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Χωρίς αμφιβολία, το Multi-styler Dyson HS05 Airwrap αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο για τα ξεχωριστά χτενίσματα των γιορτών, καθώς διαθέτει νέας γενιάς εξαρτήματα styling με περιστρεφόμενο κρύο άκρο, που δημιουργούν μπούκλες και κυματισμούς χωρίς φριζάρισμα και φθορά από τη θερμότητα. Κάθε γυναίκα μπορεί να αισθανθεί πλέον την λάμψη των Χριστουγέννων, δημιουργώντας το χτένισμα που επιθυμεί για τις γιορτινές της εμφανίσεις και να διατηρήσει τα μαλλιά της υγιή όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά κάθε εποχή του χρόνου. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι  τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν προηγουμένως με δύο εξαρτήματα, τώρα μπορούν να επιτευχθούν με ένα. Δημιούργησε γιορτινά χτενίσματα με δεξιόστροφες, αριστερόστροφες μπούκλες και κυματισμούς, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις εξάρτημα. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έλκει και να τυλίγει γύρω από τον κύλινδρο τα νωπά μαλλιά με τη βοήθεια του αέρα, χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για να επιτευχθεί το τέλειο styling. Μάλιστα, οι επανασχεδιασμένες βούρτσες είναι εξαιρετικά ακριβείς, ενισχυμένης απόδοσης και εγγυώνται στέγνωμα και styling που θα «κλέψει» την παράσταση σε κάθε event των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας τα μαλλιά σου να είναι πιο “festive” και “glamorous” από ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor

Related Post