Πρόγραμμα Level-Up από τη Bayer Ελλάς

Νέο πρόγραµµα Level-up για νεοφυείς επιχειρήσεις ανακοίνωσε η Bayer Ελλάς.  Το πρόγραµµα στηρίζει και συµβουλεύει νεοφυείς επιχειρήσεις µε στόχο οι καινοτόµες ιδέες να µετατραπούν σε βιώσιµες επιχειρήσεις. Έχει σχεδιαστεί µε τέτοιο τρόπο που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών µιας νέας επιχείρησης παρέχοντας στους συµµετέχοντες πρόσβαση σε:

  • Mentoring από εξειδικευµένα, υψηλόβαθµα στελέχη της εταιρείας, µε εµπειρία
  • Συµβουλευτική από στελέχη της εταιρείας, ώστε η νεοφυής επιχείρηση να αποκτήσει επιπλέον εφόδια αν συµµετάσχει σε διεθνή διαγωνιστικά προγράµµατα της Bayer
  • Σεµινάρια και ανοικτές συζητήσεις πάνω σε ζητήµατα που απασχολούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις

H κ. Σόνια Μουσαβερέ, Επικεφαλής του τµήµατος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς και υπεύθυνη των Προγραµµάτων ΕΚΕ της εταιρείας αναφέρει ότι “η Ελλάδα των τελευταίων ετών έχει επιδείξει αλµατώδη ανάπτυξη προς αυτή την κατεύθυνση και σε αυτή την προσπάθεια δε θα µπορούσαµε παρά να είµαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι νέων ιδεών, που µας φέρνουν πιο κοντά στο παγκόσµιο όραµά µας  “Υγεία και Τροφή για όλους”.

Το Level-up προσφέρει εφόδια σε νεοφυείς επιχειρήσεις, δίνοντάς τους ώθηση να συνεχίσουν. Είναι σηµαντικό να θυµόµαστε ότι η Καινοτοµία επιταχύνεται πάντοτε µέσω της ουσιαστικής συνεργασίας».