RocketBook

Το πιο high-tech & smart σημειωματάριο!

Η εργασιακή καθηµερινότητα κάθε δυναµικής γυναίκας πολλές φορές απαιτεί ταχύτητα, ευστροφία και ιδιαίτερη ευελιξία, καθώς ακόµη και το παραµικρό δευτερόλεπτο µετράει. Ειδικότερα, όταν µπαίνει από meeting σε meeting και τα επαγγελµατικά ραντεβού διαδέχονται το ένα το άλλο, τότε θα πρέπει διαρκώς να βρίσκεται µε µια ατζέντα ή ένα σηµειωµατάριο ανά χείρας. Και σίγουρα το κινητό πάντοτε δεν ενδείκνυται τόσο για να κρατάει σηµειώσεις και ένα κλασικό σηµειωµατάριο βοηθάει αρκετά, όµως η αλήθεια είναι ότι θυµίζει περισσότερο 20ό αιώνα και… περασµένες εποχές! Για αυτό υπάρχει το Rocketbook, µια ξεχωριστή smart και high-tech πρόταση, η οποία φέρνει τη διαδικασία για το κράτηµα σηµειώσεων από το µέλλον… στο σήµερα!

Το Rocketbook ουσιαστικά συνενώνει δύο διαφορετικούς κόσµους, αυτόν τoυ physical «κλασικού» τρόπου που κρατάµε σηµειώσεις, µε τις ξεχωριστές δυνατότητες που προσφέρει η υψηλή τεχνολογία και το cloud! Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα επαναχρησιµοποιούµενο τετράδιο / σηµειωµατάριο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να γράφει και να σβήνει εύκολα µε ένα κοµµάτι µαλακό ύφασµα. Η smart λειτουργία του ξεχωριστού αυτού προϊόντος είναι ότι αφού ολοκληρώσετε τις σηµειώσεις σας, τότε µπορείτε να τις περάσετε άµεσα σε οποιοδήποτε προορισµό στο cloud µέσω της ειδικής εφαρµογής (iOS και Google).

Το εν λόγω εξελιγµένο app, µπορεί να αναδηµιουργήσει το περιεχόµενο της σελίδας σε ηλεκτρονική µορφή κειµένου. Στη συνέχεια και πριν να ολοκληρωθεί η διαδικασία του σκαναρίσµατος, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα 7 διαφορετικά εικονίδια που «φιλοξενούνται» στο κάτω τµήµα της σελίδας του RocketBook και θα δείτε το περιεχόµενό σας να αποστέλλεται στην αντίστοιχη υπηρεσία cloud “on-the-fly” και σε χρόνο… dt!

Με αυτόν τον τρόπο, µέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα µπορείτε να στείλετε το περιεχόµενό σας στο Google Drive, e-Mail, Evernote, Dropbox, Box, Slack, Trello, OneNote, OneDrive, iCloud (µόνο για iOS), iMessage (µόνο για iOS) και Google Photos (µόνο σε Android). Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία µπορείτε απλώς να σβήσετε και να χρησιµοποιήσετε ξανά τις σελίδες του Rocketbook εύκολα και απλά! Με ένα Rocketbook όχι µόνο γίνεστε πιο… high-tech, αλλά παράλληλα βοηθάτε σηµαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος, γλιτώνετε από περιττά έξοδα και το κυριότερο εξοικονοµείτε πολύτιµο χρόνο! Πείτε λοιπόν αντίο στα παραδοσιακά (και βαρετά) σηµειωµατάρια και αγκαλιάστε το «αύριο» µέσα από τις σελίδες ενός Rocketbook!