Samsung Galaxy Z Flip3: Όταν η φαντασία συναντάει την υψηλή τεχνολογία!

H οικογένεια των foldables της Samsung φιλοδοξεί να αλλάξει για πάντα την εικόνα που έχουμε για τα smartphones και τον τρόπο λειτουργίας τους. Η πρωτοπορία, η εξέλιξη, οι premium λειτουργίες απεικονίζουν την τόλμη που επιδεικνύει η κορεατική εταιρεία, η οποία με τα αναδιπλούμενα smartphones μας επιτρέπει να δούμε την mobile τεχνολογία μέσα από ένα νέο και τελείως διαφορετικό πρίσμα. Το Galaxy Z Flip3 πρόκειται για το νέο εξελιγμένο foldable smartphone της νέας εποχής, το οποίο περνάει την καθημερινότητα κάθε δυναμικής γυναίκας σε μια νέα διάσταση…

Το Galaxy Z Flip3 βασίζεται στη δύναμη της «έκφρασης», για αυτό και χαρακτηρίζεται από design που διακρίνεται για την κομψότητα και τις εντυπωσιακές elegant γραμμές. Αυτό που καθιστά το Flip3 τόσο ξεχωριστό, είναι ότι όταν βρίσκεται στη folded μορφή του, μπορεί με ευκολία να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσάντα ή ακόμη και στην τσέπη του παντελονιού σας… εύκολα και απλά! To Flip3 αποτελεί τον ορισμό του stylish gadget τεχνολογίας και είναι εμφανές ότι το σχεδιαστικό team της Samsung, πρόσεξε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια σε αυτό, δημιουργώντας ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα που μαγνητίζει το βλέμμα και δεν θα ήταν υπερβολή να το χαρακτηρίσουμε ως ένα fashion item υψηλής τεχνολογίας. Προσφέροντας άλλωστε την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα μοναδικά μοντέρνα χρώματα (Cream, Green, Lavender και Phantom Black), το νέο foldable της Samsung καταφέρνει να ταιριάξει σε κάθε mood και γούστο, όσο διαφορετικό κι εάν είναι!

Και μπορεί να ξεχωρίζει εξαιτίας της “fashionable” φιλοσοφίας που το διέπει, όμως το Flip3 είναι πολλά περισσότερα από ένα αντικείμενο υψηλής τεχνολογίας που το θαυμάζεις. Οι έμπειροι designers της Samsung σχεδίασαν το Flip3 με γνώμονα το γεγονός ότι δεν θα αποτελεί ένα smartphone που το χρησιμοποιείς μόνο τα σαββατόβραδα στην βραδινή σου έξοδο, αλλά ένα high-tech πολυεργαλείο που αποτελεί προέκταση του εαυτού σας. Για αυτό και «επένδυσε» σε μεγάλο βαθμό στην αντοχή του νέου της αναδιπλούμενου smartphone, προσθέτοντας πιστοποίηση IPx8, που ουσιαστικά σημαίνει μεγαλύτερη προστασία από το νερό. Και οι εκπλήξεις φυσικά δεν σταματούν εδώ, καθώς σήμα κατατεθέν της τρίτης γενιάς των flip είναι δεύτερη οθόνη η (τέσσερις φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη version), η οποία επανασχεδιάστηκε και φιλοξενείται στο εξωτερικό μέρος της συσκευής.

H επαφή που έχει κάθε δυναμική γυναίκα με το Flip3 είναι απλώς… «εμπειρία»! H ύπαρξη της δεύτερης οθόνης επιτρέπει την πιο εύκολη και on-the-fly προβολή των ειδοποιήσεων και μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται το ξεδίπλωμά του. Φέροντας μια σειρά από widgets στην εξωτερική οθόνη, κάθε δραστήρια επαγγελματίας μπορεί να έχει μια σαφή εικόνα για όλα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της. Όμως και η αναβαθμισμένη εσωτερική οθόνη, με τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X προσφέρει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και είναι ιδανική για smooth scrolling Και άνετο multitasking. Η υψηλή ευκρίνεια που προσφέρει το Flip3 κάνει κάθε επαγγελματία να μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία από ένα απλό έγγραφο στο Word μέχρι τα καθημερινά ραντεβού, ενώ η καινοτόμα λειτουργία Flex Mode Panel δίνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το Z Flip3, χαρίζοντας μια απείρως πιο βολική εμπειρία προβολής, μετακινώντας το βίντεο στο πάνω μισό μέρος της οθόνης και τα αντίστοιχα πλήκτρα ελέγχου (για παράδειγμα της φωτεινότητας και της έντασης), στο κάτω μισό μέρος αυτής. Με αυτόν τον τρόπο τα video conferences και τα zoom meetings μπορούν να πραγματοποιηθούν με ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Και επειδή ο παράγοντας «ψυχαγωγία» είναι κομμάτι της mobile καθημερινότητας μας, το Z Flip3 έχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνει κάθε στιγμή σας ακόμη πιο διασκεδαστική. Το σύγχρονο camera setup επιτρέπει τη γρήγορη λήψη φωτογραφιών, αλλά και εκπληκτικά selfies με τη λειτουργία Flex. Και εάν βαριέστε να το «ξεδιπλώσετε» για να φωτογραφήσετε ή να κάνετε video recording, μπορείτε πολύ εύκολα με τη λειτουργία γρήγορης λήψης (quick Shot), καταγράφοντας οποιοδήποτε στιγμιότυπο με την κάμερα της εξωτερικής οθόνης. Και επειδή, το Flip3 είναι όχι μόνο ιδανικό για «business» αλλά και για… «pleasure», η stylish foldable της Samsung έρχεται επίσης με νέα απίθανα ηχεία Dolby Atmos, τα οποία θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό κινηματογραφικό feeling.

Tο Galaxy Z Flip3 είναι αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα η οποία θέλει να επενδύσει σε μια συσκευή που να λειτουργεί όπως το άλλο της μισό! Χωρίς αμφιβολία, το Flip3 είναι ένα tech «εισιτήριο», σε ένα διαφορετικό και μαγευτικό κόσμο αυτό-έκφρασης!