SKY EXPRESS: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ LEAN IN NETWORK GREECE (ATHENS) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

H SKY express προχωρά σε συνεργασία µε το ελληνικό δίκτυο της διεθνούς οργάνωσης Lean In, Lean In Network Greece (Athens). Η συνεργασία έχει στόχο την ενδυνάµωση των γυναικών και την ενίσχυση των επαγγελµατικών και προσωπικών δεξιοτήτων τους, µέσω εκπαιδευτικών workshops που θα περιλαµβάνουν µεταξύ άλλων, ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών, διαχείριση χρόνου, µεθόδους εξισορρόπησης εργασιακής και επαγγελµατικής ζωής, προσωπική επικοινωνία, βασικές αρχές marketing κ.ά.
Η κα Κλειώ Κούβελα, Head of Communications & Corporate Affairs της SKY express δήλωσε για τη συνεργασία: «Με τη συνεργασία µας µε το Lean in Network Greece (Αthens), µία οργάνωση που συνδέει, δικτυώνει και ενθαρρύνει γυναίκες σε όλον τον κόσµο να κατακτήσουν τους στόχους τους στον εργασιακό τους κυρίως χώρο, αλλά και στην κοινωνία, θέλουµε να συµβάλλουµε στην αντιµετώπιση αυτών των θεµάτων. Ξεκινάµε απευθυνόµενοι στις γυναίκες των πόλεων οι οποίες µάς φιλοξενούν, δείχνοντας τον σεβασµό και τη διάθεσή µας να σταθούµε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και να αναπτυχθούµε µαζί.»

H Aρετή Γεωργιλή, συνεπικεφαλής του Lean In Network Greece (Athens) τόνισε: «Για εµάς, µια οργάνωση εθελοντών και εθελοντριών, είναι εξαιρετικά σηµαντικό να συνεργαζόµαστε µε εταιρείες που ασπάζονται τις ίδιες αξίες, γιατί µόνο µε αυτόν τον τρόπο µπορούµε να επιτύχουµε περισσότερα και να φτάσουµε πιο γρήγορα στους κοινούς µας στόχους. Το δίκτυό µας, τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα, υλοποιεί µεµονωµένα προγράµµατα για φυσικά πρόσωπα, αλλά και εξειδικευµένα για επιχειρήσεις, που στοχεύουν στην ουσιαστική αντιµετώπιση της συνειδητής και ασυνείδητης προκατάληψης στην εργασία, στην άµβλυνση των έµφυλων εργασιακών ανισοτήτων και στη στήριξη των επιχειρήσεων για το σχεδιασµό και την εφαρµογή µιας αποτελεσµατικής πολιτικής για ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, µε ίσες ευκαιρίες για όλους και όλες. Ευχαριστούµε την SKY express για την ευκαιρία που µας δίνει και τη δέσµευσή της για ένα ισότιµο και συµπεριληπτικό µέλλον.»

Related Post