UFO 2 BY FOREO: το απόλυτο gadget ομορφιάς έρχεται από άλλο… πλανήτη!

Κι όµως, µπορείς να απολαύσεις περιποίηση επαγγελµατικού επιπέδου στην άνεση του σπιτιού σου. Ο χρόνος είναι πολύτιµος, ειδικά για γυναίκες που εργάζονται ή ειδικεύονται στο… multi-tasking, αυτό όµως δε σηµαίνει ότι πρέπει να στερούνται την περιποίηση οµορφιάς που τους αξίζει. Η «εξωγήινη» τεχνολογία του UFO 2 της FOREO έχει ενθουσιάσει κάθε beauty aficionadο, αφού µε 8 διαφορετικές LED θεραπείες και δυνατότητα εναλλαγής µεταξύ θερµοθεραπείας και κρυοθεραπείας φέρνει µυστηριωδώς εκπληκτικά αποτελέσµατα!

Σχεδιασµένη µε ένα συνδυασµό κορυφαίων τεχνολογιών, αυτή η σύγχρονη συσκευή αφήνει το δέρµα µαλακό και λαµπερό από την πρώτη κιόλας χρήση. Θερµαίνεται άµεσα για να βοηθήσει την επιδερµίδα να απορροφήσει καλύτερα τα ενεργά συστατικά των ειδικά σχεδιασµένων µασκών που είναι συµβατές µε τη συσκευή. Κρυώνει γρήγορα για να κλείσει τους πόρους και να µειώσει το πρήξιµο. Παράλληλα, οι T-Sonic™ παλµικές δονήσεις αυξάνουν την κυκλοφορία του αίµατος και χαλαρώνουν τους µύες του προσώπου και του λαιµού από τη συσσωρευµένη ένταση. Με ένα απλό πάτηµα κουµπιού στο ειδικό application -για iOS και Android- ενεργοποιούνται οι θεραπείες LED που δρουν ενάντια στα σηµάδια γήρανσης και αναζωογονούν την επιδερµίδα.

Ενυδάτωση, ανανέωση, σύσφιξη, µείωση ρυτίδων και µαύρων κύκλων, ενίσχυση κολλαγόνου, αίσθηση χαλάρωσης. Όλα σε µια συσκευή µε διαστηµικό όνοµα και απίθανο design, διθυραµβικές κριτικές από χιλιάδες γυναίκες που τη χρησιµοποιούν παγκοσµίως και το κυριότερο: χρήση στην άνεση του σπιτιού σου, όποτε εσύ θέλεις. Μια χαλαρωτική εµπειρία spa στο χώρο και το χρόνο που εσύ θα επιλέξεις. Το απόλυτο beauty gadget κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις και είναι διαθέσιµο στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora Greece.