UFO 2 BY FOREO: Το απόλυτο gadget ομορφιάς έρχεται από άλλο… πλανήτη!

Κι όμως, μπορείς να απολαύσεις περιποίηση επαγγελματικού επιπέδου στην άνεση του σπιτιού σου. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, ειδικά για γυναίκες που εργάζονται ή ειδικεύονται στο… multi-tasking, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να στερούνται την περιποίηση ομορφιάς που τους αξίζει. Η «εξωγήινη» τεχνολογία του UFO 2 της FOREO έχει ενθουσιάσει κάθε beauty aficionadο, αφού με 8 διαφορετικές LED θεραπείες και δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας φέρνει μυστηριωδώς εκπληκτικά αποτελέσματα!

Σχεδιασμένη με ένα συνδυασμό κορυφαίων τεχνολογιών, αυτή η σύγχρονη συσκευή αφήνει το δέρμα μαλακό και λαμπερό από την πρώτη κιόλας χρήση. Θερμαίνεται άμεσα για να βοηθήσει την επιδερμίδα να απορροφήσει καλύτερα τα ενεργά συστατικά των ειδικά σχεδιασμένων μασκών που είναι συμβατές με τη συσκευή. Κρυώνει γρήγορα για να κλείσει τους πόρους και να μειώσει το πρήξιμο. Παράλληλα, οι T-Sonic™ παλμικές δονήσεις  αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνουν τους μύες του προσώπου και του λαιμού από τη συσσωρευμένη ένταση. Με ένα απλό πάτημα κουμπιού στο ειδικό application -για iOS και Android- ενεργοποιούνται οι θεραπείες LED που δρουν ενάντια στα σημάδια γήρανσης και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Ενυδάτωση, ανανέωση, σύσφιξη, μείωση ρυτίδων και μαύρων κύκλων, ενίσχυση κολλαγόνου, αίσθηση χαλάρωσης. Όλα σε μία συσκευή με διαστημικό όνομα και απίθανο design, διθυραμβικές κριτικές από χιλιάδες γυναίκες που την χρησιμοποιούν παγκοσμίως και το κυριότερο: χρήση στην άνεση του σπιτιού σου, όποτε εσύ θέλεις. Μια χαλαρωτική εμπειρία spa στο χώρο και το χρόνο που εσύ θα επιλέξεις. Το απόλυτο beauty gadget κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις και είναι διαθέσιμο στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora Greece.