WomenInBusiness.Connected: η Vodafone δίπλα στις γυναίκες επιχειρηματίες

Διαθέτουν υποµονή, ευελιξία, επενδύουν σε σταθερές συναισθηµατικές σχέσεις, έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, εκτιµούν την εξέλιξη και τη γνώση. Αισθάνονται όµως ανασφαλείς σε δύο τοµείς: Απέναντι στις ικανότητές τους και στη χρήση της Τεχνολογίας. Οι Γυναίκες επιχειρηµατίες σύµφωνα µε δύο πρόσφατες έρευνες που εκπόνησε η Vodafone, τα ευρήµατα των οποίων παρουσιάστηκαν πρόσφατα, παρουσιάζουν µεγαλύτερη αποδοτικότητα στις επιχειρήσεις τους, σε σχέση µε το σύνολο της αγοράς.

Ωστόσο, µόλις 4 στις 10 αισθάνονται ασφαλείς για τις ικανότητές τους ως επιχειρηµατίες. Επιπλέον, ενώ αναγνωρίζουν την αξία της Τεχνολογίας στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους, αισθάνονται ανασφαλείς µε τη χρήση της και περιορίζουν τη δυναµική τους.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία Vodafone στέκεται δίπλα στις Γυναίκες, βοηθώντας τες να αξιοποιήσουν τις πιο σύγχρονες Τεχνολογίες, προσφέροντάς τους δωρεάν υπηρεσίες αιχµής, για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Μέσα από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία WomenInBusiness.Connected η Vodafone στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηµατικότητα και στέκεται δίπλα σε κάθε Γυναίκα επιχειρηµατία και στέλεχος που τη χρειάζεται, υποστηρίζοντας την προσπάθειά της να κατακτήσει την Τεχνολογία και να αναπτύξει την επιχείρησή της.