Audi Q2: Επιβλητική παρουσία!

Ο συνδυασµός ευελιξίας, πρακτικότητας, άνεσης και ποιότητας, δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Το νέο Audi Q2 ήρθε για να γίνει η εξαίρεση στον κανόνα! Με το επιβλητικό εµπρός µέρος του να κυριαρχεί, σας προϊδεάζει για το τι µπορεί να κάνει. Έχοντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά βοηθήµατα και δυνατότητες που κάθε premium SUV πρέπει να διαθέτει, το Q2 µπορεί εξίσου εύκολα να σας κινήσει στον πολύβουο αστικό ιστό αλλά και να σας προσφέρει την ελευθερία της εξερεύνησης εκτός πόλης.

Διαθέσιµο από το instacar.gr µε ευέλικτους όρους που καµία κλασική υπηρεσία leasing δεν µπορεί να προσφέρει, το Audi Q2 έρχεται µε turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 lt, απόδοσης 150 ίππων και χαµηλή κατανάλωση (6,1 lt/100 Km), ή εναλλακτικά µε κινητήρα diesel 2.0 lt, απόδοσης 116 ίππων, µε υψηλή διαθέσιµη ροπή και κατανάλωση ακόµα και κάτω από τα 5 lt/100 Km. Σε αµφότερες τις περιπτώσεις το αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων S-Tronic αναλαµβάνει το κουραστικό έργο της αλλαγής σχέσεων, κάνοντας την καθηµερινή σας µετακίνηση σαφώς πιο άνετη, εντός πόλης.

Επιλέξτε ένα από τα διακριτικά αλλά και exclusive µεταλλικά χρώµατα αµαξώµατος, LED προβολείς, ζάντες 17 ή 18” για το sweet spot άνεσης και πρόσφυσης και απλώς αφεθείτε στα καθίσµατα µε επένδυση από οικολογικό δέρµα και απολαύστε την εµπειρία οδήγησης αλλά και το infotainment του Q2. Το ηχοσύστηµα της Sonos µε 14 ηχεία και απόδοση 705W πλαισιώνει ιδανικά την κεντρική οθόνη και το digital dash του Audi SUV, µε άµεσο έλεγχο στις άκρες των δακτύλων σας. Σε everyday σενάρια, κάθε διαδροµή γίνεται ευκολότερη και πιο άνετη, από το σπίτι στο γραφείο, στο εµπορικό, στις οικογενειακές µετακινήσεις. Αλλά από τη στιγµή που θα βρείτε σε ανοικτό δρόµο, το Adaptive Cruise Control µε λειτουργία Follow & Stop, ο προγραµµατιζόµενος ρυθµιστής ταχύτητας και η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας θα σας φτάσουν στον προορισµό σας «ατσαλάκωτες» και έτοιµες για δράση. Το Audi Q2 είναι η all-around, premium πρόταση στην κατηγορία των SUVs και είναι εδώ!

Βρείτε το νέο Audi Q2 στο
www.instacar.gr.