Bosch FreshUp: Η απαραίτητη προσθήκη στην καθημερινότητα της γυναίκας επαγγελματία

Κάθε γυναίκα µε δραστήρια επαγγελµατική ζωή επιθυµεί και οφείλει να είναι πάντα άψογη. Η καθηµερινότητα µεταξύ γραφείου και εξωτερικών συναντήσεων προϋποθέτει αφενός ατσαλάκωτη εµφάνιση που θα της εξασφαλίσει κύρος, και αφετέρου ρούχα που θα είναι κάθε στιγµή στην… εντέλεια. Πόσο εύκολα µπορεί όµως να γίνει αυτό όταν περνά ατελείωτες ώρες µε το ίδιο πουκάµισο στην καρέκλα του γραφείου, στο αυτοκίνητο κολληµένη στην κίνηση ή σε χώρους που συχνά µυρίζουν τσιγάρο και φαγητό; Η λύση είναι µία και ακούει στο όνοµα Bosch FreshUp.

Οι περισσότερες δραστήριες γυναίκες βρίσκονται σχεδόν πάντα εν κινήσει και δύσκολα έχουν την ευκαιρία να βγάζουν από τη ντουλάπα φρεσκοπλυµένα ρούχα τη στιγµή που θα τα χρειαστούν. Η πολυάσχολη επαγγελµατική ζωή απαιτεί πρακτικές λύσεις που µπορούν να κάνουν τη διαφορά σε περίπτωση ανάγκης. Γι’ αυτό, το FreshUp είναι µια επαναστατική συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από καµία τσάντα. Αυτή η µοναδική καινοτοµία της Bosch έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί έως και το 99.9%* των βακτηρίων και των ιών καθώς και τις οσµές από τα ρούχα, χωρίς να χρειάζονται πλύσιµο. Με την προηγµένη τεχνολογία του, το FreshUp απελευθερώνει µε µεγάλη ταχύτητα ενεργά σωµατίδια πλάσµατος στην επιφάνεια των υφασµάτων και των ρούχων για να αποµακρύνει τυχόν ανεπιθύµητες οσµές και βακτήρια, αφήνοντας τα ρούχα να µυρίζουν φρεσκάδα και να δείχνουν άψογα πριν από κάθε meeting. Μεγάλο πλεονέκτηµα φυσικά είναι το µέγεθός του, αφού µπορεί εύκολα να µεταφερθεί στην τσάντα και να συνοδεύσει κάθε επαγγελµατία στο γραφείο, στα ραντεβού ή στα ταξίδια. Εκτός από την πρακτικότητα και την ευκολία του, είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, αφού µειώνει την ανάγκη για νερό, απορρυπαντικό και ενέργεια. Διώξε εντελώς οσµές και εξουδετέρωσε βακτήρια, ιούς και αλλεργιογόνα γύρης έως 99,9% µε ένα απλό πέρασµα, χάρη στην τεχνολογία Bosch Plasma. Χωρίς νερό, χωρίς ατµό, χωρίς απορρυπαντικά ή χηµικά. Η λειτουργία του είναι πανεύκολη, αφού µερικά απλά βήµατα είναι αρκετά, προκειµένου να απαλλαγείτε οριστικά από τις οσµές του ιδρώτα, του καπνού, τις µυρωδιές του φαγητού ή των κατοικίδιων και να φρεσκάρετε τα στεγνά ρούχα σας κάθε φορά που το απαιτούν οι περιστάσεις.

Μάθετε περισσότερα για το Bosch FreshUp εδώ

* Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).