ghd «unplugged»: Ένα επαναστατικό ασύρματο styler για άψογα μαλλιά on the go

Κάθε εργαζόμενη γυναίκα, η καθημερινότητα της οποίας χαρακτηρίζεται από ανειλημμένες υποχρεώσεις, επαγγελματικά meetings και περιορισμένο προσωπικό χρόνο, έχει την ανάγκη να είναι πάντα ευπαρουσίαστη. Η περιποίηση των μαλλιών και το ανάλογο styling σε αυτή την περίπτωση μπαίνουν σε πρώτο «πλάνο», καθώς αποτελούν το «κλειδί» κάθε επιτυχημένης εμφάνισης.

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να εξασφαλίζει άψογα μαλλιά τις πρώτες ώρες, όμως οι καιρικές συνθήκες, όπως η υγρασία, ο αέρας ή η βροχή, αρκούν για να καταστρέψουν μέσα σε λίγα λεπτά το αποτέλεσμα. Όλες οι πολυάσχολες γυναίκες ζουν με τον ενδόμυχο «πόθο» να μπορούσαν να διορθώσουν το χτένισμά τους ακόμα και καθοδόν, προκειμένου να εμφανίζονται «αψεγάδιαστες» τις πολυάσχολες ημέρες στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Πλέον όμως αυτή η επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, καθώς η ghd, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των επαγγελματικών εργαλείων styling, παρουσίασε μια «επαναστατική» συσκευή που επιτρέπει διορθώσεις στο styling on the go.

Η «ΕΞΥΠΝΗ» ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ

Πρόκειται για το πρώτο ασύρματο μίνι styler «unplugged», μια ελαφριά, φορητή και πανίσχυρη συσκευή, που με χρόνο θέρμανσης 45 δευτερολέπτων, εξασφαλίζει έως 20 λεπτά συνεχούς styling και προσφέρει 65% περισσότερη λάμψη. Αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση που διευκολύνει την καθημερινότητα στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο ή στο ξενοδοχείο και μπορεί να χωρέσει εύκολα σε κάθε γυναικεία τσάντα.

Με υβριδική τεχνολογία κοβαλτίου-λιθίου και μπαταρίες ιόντων λιθίου μακράς διαρκείας, η προηγμένη τεχνολογία ghd dual-zone διασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία styling των 185°C και στις δύο πλάκες. Το ασύρματο styler διακρίνεται παράλληλα και για τις υψηλές του επιδόσεις. Άλλωστε, πρόκειται για μια καινοτομία της ghd, της «ηγέτιδας» παγκοσμίως στον τομέα του hairstyling και των εργαλείων για μαλλιά και πρώτης σε πωλήσεις εργαλείων styling στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρέσες και τα σεσουάρ ghd χρησιμοποιούνται από 250.000 hairstylists σε όλο τον κόσμο και πωλούνται σε περισσότερες από 30 χώρες και σε πάνω από 50.000 κομμωτήρια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ CHIARA FERRAGNI

Το ghd unplugged παρουσίασε η Chiara Ferragni, globe trotter, επιχειρηματίας και σύμβολο της μόδας, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω σε έναν τρόπο ζωής on the go και μπορώ να ταξιδεύω και πάλι. To ghd unplugged είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μπορώ να δημιουργώ διαφορετικά styling ανά πάσα στιγμή για να έχω πάντα μια good hair day.»