HUAWEI FreeΒuds Lipstick: Τα high-tech ακουστικά που είναι fashion statement!

Τα in-ear ακουστικά εξελίχθηκαν, άλλαξαν και το κυριότερο έγιναν wireless. Tέλος για πάντα δηλαδή µε τα ενοχλητικά καλώδια! Τα TWS (True Wireless Stero) ακουστικά συνδέονται πανεύκολα µε το smartphone σας µέσω της τεχνολογίας Bluetooth, µπορούν να µεταφερθούν εύκολα παντού και είναι ελαφριά σαν πούπουλα. Βέβαια, στην αγορά κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, πολλά και διαφορετικά µοντέλα, τα οποία απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο, ωστόσο λίγα είναι τα ΤWS ακουστικά που µπορούν να ξεχωρίσουν… Χωρίς αµφιβολία, τα FreeBuds lipstick της Huawei ανήκουν σε αυτή τη µικρή κατηγορία των ξεχωριστών TWS earphones, καθώς εµπεριέχουν όχι µόνο το στοιχείο της τεχνολογικής καινοτοµίας, αλλά παράλληλα θα µπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως η επιτοµή του elegant! Άλλωστε, µε µια θήκη µε τη µορφή… «κραγιόν» µετατρέπονται αυτοµάτως σε ένα “unique” high-tech fashion item!

Είτε τα φοράτε στην καθηµερινή σας άσκηση, είτε για να λάβετε µέρος σε ένα απαιτητικό επαγγελµατικό conference call, τα ξεχωριστά Freebuds lipstick δηµιουργήθηκαν για να κάνουν κάθε στιγµή σας ξεχωριστή. Αποδίδοντας µια εκλεπτυσµένη αισθητική, αποτελούν ένα tech gadget που σχεδιάστηκε για να µαγνητίζει το βλέµµα. Όµως δεν είναι µόνο το «φαίνεσθαι» που κάνει τα FreeBuds να ξεχωρίζουν, αλλά και οι εξελιγµένες τεχνολογικές δυνατότητές τους. Ο πρωτοποριακός οδηγός των 14.3 mm που βρίσκεται στο εσωτερικό του κάθε ακουστικού δηµιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ποιότητα ήχου που «φλερτάρει» µε την αψεγάδιαστη απόδοση. Με συχνότητες που φθάνουν µέχρι τα 40KHz, από τη στιγµή που θα φορέσετε τα FreeBuds lipstick, ο εξαιρετικός ήχος και το εµπλουτισµένο δυναµικό µπάσο θα σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήµα. Μάλιστα, τα FreeBuds Lipstick έχουν σχεδιαστεί µε τέτοιο τρόπο, ώστε να «αντιλαµβάνονται» το σχήµα του αυτιού του χρήστη τους και να προσαρµόζουν ανάλογα το παραγόµενο ηχητικό αποτέλεσµα. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταµατούν εδώ, καθώς τα FreeBuds Lipstick έρχονται µε το πιο εξελιγµένο Active Noise Cancellation (Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου) της Αγοράς. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι µπορείτε να ορίσετε εσείς το επίπεδο των ήχων του φυσικού περιβάλλοντος που θα περνούν µέσα από τα ακουστικά, πετυχαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την πιο «smart» εµπειρία ήχου που µπορεί να προσφέρουν earphones που ανήκουν στη συγκεκριµένη κατηγορία.

Εκτός από τα παραπάνω, δεν θα µπορούσαµε να µην εκθειάσουµε την τεράστια ευκολία χρήσης που προσφέρουν, καθώς µερικά αγγίγµατα πάνω στην επιφάνεια των ακουστικών είναι αρκετά για να αυξοµειώσετε την ένταση ή να προχωρήσετε στο επόµενο µουσικό κοµµάτι. Επιπλέον, τα FreeBuds είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, ενώ ένα από τα µεγάλα τους ατού είναι και η υψηλή αυτονοµία που προσφέρουν. Ειδικότερα, µε απενεργοποιηµένο το Active Noise Cancellation παρέχουν 22 ώρες αυτονοµίας µε τη θήκη τους πλήρως φορτισµένη και 4 ώρες περίπου µε τα earbuds στο 100% (µε το ANC ενεργοποιηµένο οι αντίστοιχες επιδόσεις είναι 14 και 2.5 ώρες, αντίστοιχα). Τέλος, τα FreeBuds lipstick συνδέονται εύκολα και απλά, τόσο µε Android όσο και iOS συσκευές.

Σαγηνευτικά, λαµπερά, εύχρηστα και καινοτόµα… Τα FreeBuds lipstick της Huawei αποδεικνύουν ότι όταν η οµορφιά και η κοµψότητα συνδυάζονται µε την υψηλή τεχνολογία, τότε µπορούν να προκύψουν µικρά state-of-the art κοµψοτεχνήµατα!