HUAWEI MateBook D 16: Με οθόνη 16’’ αλλά σώμα 15’’!

Η τηλεργασία και το υβριδικό µοντέλο γραφείου αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι της σύγχρονης εργασιακής καθηµερινότητας, µε αποτέλεσµα κάθε γυναίκα που κινείται στο χώρο των επιχειρήσεων ή της τεχνολογίας να χρειάζεται εξελιγµένα εργαλεία προκειµένου να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που δηµιούργησε η πανδηµία. Ένα ελαφρύ laptop µε µεγάλη οθόνη, που να µην κουράζει τα µάτια και να µην υστερεί σε επιδόσεις είναι η πρώτη συσκευή που καλείται να «επενδύσει» η σύγχρονη γυναίκα επαγγελµατίας. Το νέο HUAWEI MateBook D 16 αποτελεί έναν υπολογιστή που µεταφέρεται πανεύκολα, αφού ζυγίζει µόλις 1,7 κιλά. Διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel Core και FullView εντυπωσιακή οθόνη 16 ιντσών, που προστατεύει τα µάτια ακόµη και µετά από πολύωρη χρήση. Αυτό που αξίζει να σηµειωθεί είναι ότι, ενώ διαθέτει ένα σώµα των 15.6 ιντσών, η επιφάνεια της οθόνης του MateBook ξεπερνάει τις 16 ίντσες, προσφέροντας µοναδική άνεση στη διαχείριση ιστοσελίδων, γραφηµάτων, δεδοµένων και γραπτών εγγράφων.

Ρεαλιστική face-to-face εμπειρία σε κάθε τηλεδιάσκεψη

Αν οι ανάγκες της καθηµερινότητας επιβάλλουν να διαθέτεις ένα χώρο τηλεδιάσκεψης πάντα και παντού, το HUAWEI MateBook D 16 µπορεί να στον προσφέρει µε τη λύση Smart Conference, που αξιοποιεί τις έξυπνες λειτουργίες AI. Το FollowCam της κάµερας AI προσαρµόζει την οθόνη σε πραγµατικό χρόνο για να διατηρεί το ηχείο στο κέντρο της λήψης, ενώ η λειτουργία Eye Contact βοηθά τους συνοµιλητές να επικοινωνήσουν πιο φυσικά. Υπάρχει η δυνατότητα εικονικού background της κάµερας, η πληκτρολόγηση είναι ξεκούραστη, η συσκευή δεν υπερθερµαίνεται χάρη στο σύστηµα ψύξης Huawei Shark fin Fan, ενώ η τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, επιτρέπει στους χρήστες να απολαµβάνουν σταθερά ασύρµατα δίκτυα, ακόµα και µε αδύναµα σήµατα Wi-Fi.

Διασύνδεση συσκευών που κερδίζει τις εντυπώσεις

Παράλληλα, το MateBook D 16 παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά µιας σούπερ συσκευής, η οποία έχει τη δυνατότητα να συνδέεται µε άλλες συσκευές.

Το tablet µπορεί πανεύκολα να µετατραπεί σε επιφάνεια σχεδίασης ή δεύτερη οθόνη, ενώ ο χρήστης µπορεί να συνδέσει ασύρµατα το smartphone και να χειρίζεται και τις δύο συσκευές.

Από το copy  paste κειµένων µέχρι το απλό drag and drop αρχείων και σχεδιασµό από την οθόνη του tablet, δεν υπάρχει τίποτα που να σταµατάει τη «συνεργασία» ανάµεσα στο MateBook D 16 και τη δεύτερη συσκευή. Για ακόµη µεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, το HUAWEI MateBook D 16 µπορεί να συνδεθεί µε οθόνη HUAWEI MateView, ενώ διαθέτει επίσης φορτιστή τσέπης 2ης γενιάς 65 W και περισσότερες θύρες για ευέλικτες συνδέσεις. Το µόνο σίγουρο είναι ότι µε το HUAWEI ΜateBook D16 µπορείς να δηµιουργήσεις µία σούπερ συσκευή που συνδυάζει τα πάντα και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου καθηµερινά.

Το HUAWEI MateBook D 16 συµµετέχει στο πρόγραµµα «Ψηφιακή Μέριµνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιµα µοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν µέσα από µία πλούσια γκάµα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει.