Huawei MateBook X Pro

Όταν η elegant αισθητική συναντά την τεχνολογική υπεροχή!

Η καθηµερινότητα απαιτεί ευελιξία και ταχύτητα, αλλά και συγχρόνως τεράστια άνεση. Για αυτό και οι τεχνολογικές προτάσεις της Huawei στον κόσµο των laptops ανέκαθεν είχαν µια (και µόνο) «αποστολή»… να καταστήσουν την καθηµερινότητα κάθε δυναµικής Γυναίκας ακόµη πιο ανεξάρτητη και συναρπαστική. Αναµφίβολα, τo Huawei MateBook X Pro είναι το ultra-portable laptop, το οποίο επιβεβαιώνει την προαναφερθείσα φιλοσοφία.

O κοµψός και elegant σχεδιασµός σε κάνει να µην µπορείς να τραβήξεις το βλέµµα σου από πάνω του ούτε στιγµή. Δίνοντας µια νέα διάσταση στην έννοια: «φορητότητα», το MateBook X Pro
«ζυγίζει» µόλις 1.33 κιλά, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτό, καθώς το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 14.6 χιλιοστά. Αυτό στην πράξη σηµαίνει ότι είναι το ultra-thin laptop, το οποίο κάθε γυναίκα µπορεί να το µεταφέρει µαζί της παντού και πάντα. Παράλληλα, το µεταλλικό σώµα αποτελείται από διαµάντια CNC και φινίρισµα αµµοβολής, πράγµα που σηµαίνει εξαιρετική αντοχή στο πέρασµα του χρόνου.

Επιπλέον, µε εντυπωσιακή αναλογία οθόνης προς σώµα στο 91%, η 3Κ FullView οθόνη της κοµψής πρότασης της Huawei, προσφέρει έντονες λεπτοµέρειες και ρεαλιστικά χρώµατα, ενώ τα video και εµφανίζονται πιο ζωντανά και ρεαλιστικά από ποτέ. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις όµως δεν σταµατούν εδώ, καθώς η άκρως γοητευτική πρόταση αναµένεται να εκτοξεύσει την παραγωγικότητα κάθε Γυναίκας που καλείται να ανταποκριθεί στα δύσκολα και απαιτητικά tasks στο επαγγελµατικό της πεδίο.

Σε αυτό βοηθάει τα µέγιστα o ταχύτατος επεξεργαστής Intel Core i7 (10ης γενιάς), o οποίος σε συνδυασµό µε τα 16GB µνήµης RAM και το 1TB δίσκου SSD προσφέρει maximum επίπεδο επαγγελµατικής απόδοσης. Και µιας και αναφερθήκαµε στον παράγοντα «ευελιξία» το MateBook X Pro έρχεται µε τη λειτουργία Huawei Share, καθώς µε ένα απλό tap µπορείτε να εµφανίσετε on-the-fly το περιεχόµενο του Huawei smartphone σας στην οθόνη του laptop σας! Τόσο εύκολα και απλά!

Με µπαταρία που διαρκεί για περισσότερες από 15 ώρες κανονικής εργασίας (µε µια µόλις φόρτιση), µοναδικά υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε 3 άκρως γοητευτικά χρώµατα και µε την απόδοση που ονειρεύεται κάθε απαιτητική Γυναίκα που θέλει το κάτι παραπάνω στην εργασιακή καθηµερινότητα της (κι όχι µόνο), το MateBook X Pro αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα ultra-portable laptops!