Η Teleperformance Greece τιμάται με τη διάκριση Best WorkplacesTM Hellas 2023

  • Ανάµεσα στις εταιρείες που ξεχώρισαν για το εργασιακό τους περιβάλλον βρέθηκε για ακόµα µια χρονιά η Teleperformance Greece, καταλαµβάνοντας µια θέση στη λίστα Best WorkplacesTM Hellas 2023, του Great Place to Work® Hellas Institute.
  • Συγκεκριµένα η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόµενους.
  • Η κατάταξη των εταιρειών στις λίστες του Best Workplaces γίνεται µε γνώµονα τις απαντήσεις των εργαζοµένων στο ερωτηµατολόγιο Trust Index© και την αξιολόγηση της έκθεσης Culture Audit©, η οποία υποβάλλεται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναµικού της εκάστοτε εταιρείας, αναφορικά µε τις πρακτικές και πολιτικές Διοίκησης των Ανθρωπίνων Πόρων της. Τα αποτελέσµατα των δύο εργαλείων καθορίζουν την τελική κατάταξη στο σύνολο των εταιρειών.
  • Η αναγνώριση αυτή, αποτέλεσµα της θετικής αξιολόγησης από την οµάδα της Teleperformance Greece, έρχεται να επισφραγίσει τη δέσµευση της εταιρείας για τη σύσταση ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, µε τη συµπερίληψη και την προσωπική και επαγγελµατική εξέλιξη του ανθρώπινου δυναµικού να βρίσκονται στον «πυρήνα» της φιλοσοφίας της.

  • Η Βένια Ζαφόλια αποχωρεί από την Kaizen Gaming, στην οποία κατείχε τη θέση της Head Of Corporate Communications από τον Οκτώβριο του 2021. Το επόµενο επαγγελµατικό της βήµα δεν έχει γίνει ακόµα γνωστό.
  • Σε κλίµα συγκίνησης πραγµατοποιήθηκε το event του beer brand Mythos, για το λανσάρισµα της νέας καµπάνιας που δηµιούργησε η BBDO, µε τίτλο «Παντού υπάρχει ένα είµαι δίπλα σου!». Για τη δηµιουργία της καµπάνιας, ο Mythos συνεργάστηκε µε τον ΣΚΕΠ και την Black Light.