MATSI ΑΠΟ ΤΗ MEXOXO: ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ APP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Mexoxo και η Ελπίδα Κόκκοτα, ιδρύτρια και CEO της, έχοντας δώσει δέσµευση στο Glinton Global Initiative τo 2015 δηµοκρατικοποιεί την εκπαίδευση για 27.300 πλέον γυναίκες και σε 20 χώρες, υποστηρίζοντάς τες να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους για κοινωνικοοικονοµική ανάπτυξη. Σε µόλις 7 χρόνια δέσµευσής της, δηµιούργησε έναν κύκλο επιρροής που αποτελείται από Ακαδηµαϊκό κόσµο, επιχειρήσεις, NGOs και Ιδρύµατα που µαζί επιταχύνουν την ισότητα για τις γυναίκες παγκοσµίως. H Ελπίδα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Tώρα είναι η ώρα να ενωθούµε σε µια αποστολή που θα διευρύνει τον αντίκτυπο στη ζωή των γυναικών και έτσι θα φέρει ισορροπία στη ζωή αυτού του κόσµου.»

Κάτω από το πρίσµα του design thinking υλοποιήθηκε το Matsi app! Ένα νέο εργαλείο µε κύριο στόχο να εµπνεύσει τις γυναίκες, να εµπλουτίσει τις ικανότητες τους, την εκπαίδευση και το δίκτυο τους, ώστε να ζήσουν τη ζωή τους µε οικονοµική σταθερότητα. Η ενδυνάµωση των γυναικών είναι ένα µονοπάτι που φέρει την πραγµατική αλλαγή και επηρεάζει µακροπρόθεσµα τον πλούτο σε παγκόσµια κλίµακα. Το motto της Mexoxo & του Matis app, είναι: Unleash every woman’s potential, anywhere at any time. Μέσω του app, έχετε τη δυνατότητα να:

  • Γνωρίσετε (Meet) άλλες γυναίκες από όλο τον κόσµο και να βρείτε ευκαιρίες για επιχειρήσεις, καριέρα και καθοδήγηση • Αποκτήσετε (Master) hard & soft skills µέσω των δωρεάν και πιστοποιηµένων µαθηµάτων από διαπιστευµένα ιδρύµατα • Υλοποιήσετε (Manifest) τα όνειρά σας παρακολουθώντας coaching sessions και έχοντας πρόσβαση σε βίντεο ενδυνάµωσης για την προσωπική και επαγγελµατική ανάπτυξης µε πλήρη καθοδήγηση. Μπορείτε να κατεβάσετε το Matsi app από: App store, Google play.