Οι νέες συσκευές της HUAWEI που φέρνουν την «επανάσταση» εντός κι εκτός γραφείου

Για μια γυναίκα που περνά το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της στο γραφείο ή σε επαγγελματικές συναντήσεις δεν υπάρχει πολυτιμότερο «εργαλείο» από ένα υψηλών επιδόσεων smartphone. Τα τελευταία χρόνια ειδικά, που η τηλεργασία και τα online meetings έγιναν η νέα κανονικότητα, οι συσκευές απέκτησαν κυρίαρχη θέση και δημιουργήθηκε η ανάγκη για νέες λειτουργίες που έρχονται να λύσουν τα χέρια στη σύγχρονη επαγγελματία.

HUAWEI P50 Pocket: Η συσκευή που επανακαθορίζει την κατηγορία των foldable

Η HUAWEI, μια εταιρεία που παραδοσιακά ανοίγει «δρόμους» κι έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας, έχει λανσάρει 3 νέα κινητά που κάνουν τη διαφορά. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μια αναδιπλούμενη συσκευή που να χωρά εύκολα στην τσάντα και ξεχωρίζει για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, το νέο HUAWEI P50 Pocket αποτελεί ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα smartphone με εξαιρετικό σχεδιασμό. Είναι εξαιρετικά λεπτό, με πάχος μόλις 15,2 mm διπλωμένο και 7,2 mm όταν ξεδιπλώνει, που διαθέτει δύο οθόνες. Η κύρια οθόνη είναι μια ευπροσάρμοστη OLED οθόνη 6,9 ιντσών, πυκνότητα pixel 442 dpi, 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και χρωματικό φάσμα P3. Είναι σίγουρο ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχεις μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης όπως και όπου τη χρειάζεσαι. Οι τεχνολογίες True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics και HUAWEI XD Fusion Pro συμβάλλουν στο εξαιρετικό φωτογραφικό αποτέλεσμα, καθώς οι σύγχρονες συνθήκες απαιτούν ενεργή παρουσία στα social media. Περιλαμβάνει Ultra Spectrum κάμερα με 10-Channel Multi-Spectrum αισθητήρα, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, κάμερα 40MP True-Chroma και ένα υπερ-ευρυγώνιος φακό 13MP για κορυφαία αποτύπωση εικόνας αλλά και πολύ δυνατές selfie εντός κι εκτός γραφείου.

P50 Pro για φωτογραφικά αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου

Το HUAWEI P50 Pocket όμως δεν είναι η μόνη νέα πρόταση της εταιρείας. Το P50 Pro είναι μια συσκευή με μεγάλη οθόνη και μπαταρία 4360 mAh, που χαρίζει φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Διαθέτει Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς, αισθητήρα multi-spectrum και τις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr, True Chroma Engine και Super HDR. Οι περισκοπικοί φακοί (με έως 100Χ ζουμ), οι υπερ-ευρυγώνιοι φακοί και η τεχνολογία σταθεροποίησης, δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να φωτογραφίσει πανεύκολα πρακτικά τα πάντα, ακόμα και σε μακρινή απόσταση. Πρόκειται για ένα αδιάβροχο smartphone που κυκλοφορεί στις αποχρώσεις cocoa gold και golden black.

nova 9 SE: Μοναδικές λειτουργίες σε προσιτή τιμή

Η HUAWEI έχει λανσάρει επίσης κι ένα πιο προσιτό κινητό, που είναι όμως σε θέση να «σηκώσει» ακόμη και τα πιο απαιτητικά tasks. Το nova 9 SE αποτελεί μια συσκευή που απευθύνεται σε όλους και ξεχωρίζει για τη χρηστικότητα και τις δυνατότητες δημιουργίας. Αν αυτό που αναμένεις από το νέο σου κινητό είναι τα μοναδικά videos και οι τεχνικά άρτιες φωτογραφίες, μέσω των ειδικών modes, τότε το nova 9 SE είναι σίγουρα μια συσκευή που πρέπει να σκεφτείς. Το κινητό υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 66W, με αποτέλεσμα να φορτίζει σε ποσοστό 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά! Πρόκειται για μια επιλογή που ταιριάζει ιδανικά σε άνδρες και γυναίκες που είναι δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιθυμούν να τραβούν φωτογραφίες ή video κάθε στιγμή, χωρίς να περιορίζονται από τις συνθήκες φωτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.