Range Rover Evoque: Δείξε τον χαρακτήρα σου!

Τα SUVs είναι η «χρυσή τοµή» µεταξύ άνεσης, πρακτικότητας και δυνατοτήτων, εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός δρόµου. Ειδικά όταν µιλάµε για το Range Rover Evoque, όµως, όλα τα παραπάνω περνούν σε ανώτερο επίπεδο, συνδυαζόµενα µε πολυτέλεια, ελκυστική και δυναµική σχεδίαση αλλά και τεχνολογία που κάνει απολαυστική την οδήγηση ή… τη συνοδήγηση!

Το Evoque, πλέον διαθέσιµο και σε plug-in υβριδική έκδοση, συνδυάζει τα καλύτερα των δύο κόσµων. Αµιγώς ηλεκτρική κίνηση µέσα στην πόλη ή σε διαδροµές κοντά στον προορισµό αναψυχής σας, µε µηδενικό θόρυβο, µηδενικούς ρύπους και απίστευτη απόκριση και επιτάχυνση, µε τη φόρτιση να ολοκληρώνεται σε περίπου 2 ώρες µε ένα απλό wallbox. Όταν, όµως, θέλετε τη µέγιστη επιτάχυνση και να διανύσετε µεγάλες αποστάσεις (χάρη και στο ρεζερβουάρ καυσίµου των 57 lt), απλώς πιέζετε το δεξί πεντάλ περισσότερο και έχετε στη διάθεσή σας έως 309 ίππους, εύκολα διαχειρίσιµους µέσω του αυτόµατου σασµάν των 8 σχέσεων! Η κατανάλωση παραµένει σε πολύ χαµηλά επίπεδα χάρη στην hybrid λειτουργία του Evoque ενώ οι πολύ χαµηλές εκποµπές ρύπων, σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα και καθηµερινά στον Καθαρό Δακτύλιο. Σαν γνήσιο Range Rover, το Evoque κινείται εκτός δρόµου µε την ίδια άνεση που σας µεταφέρει εντός πόλης, χάρη στην προηγµένη του τετρακίνηση αλλά και την τεχνολογία (Terrain Response 2, All-Terrain Progress Control, Low Traction Launch). Μέσα στην πολυτελή καµπίνα του, όµως, τίποτα δεν προδίδει το τι συµβαίνει εκτός αυτής, µε τα δερµάτινα, θερµαινόµενα καθίσµατα να σας «αγκαλιάζουν» και το θερµαινόµενο τιµόνι να είναι «εκεί» όποτε το χρειαστείτε, µε ένα άγγιγµα.

Οι δύο οθόνες αφής των 10” σε συνδυασµό µε τους περιστροφικούς διακόπτες για τον κλιµατισµό συνδυάζουν ένα σύγχρονο, touch χειρισµό και άνετη θέαση µε εύκολες και γρήγορες ρυθµίσεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόµο. Μπροστά από το trademark τιµόνι του Evoque βρίσκεται το ψηφιακό dash των 12,3” που προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση, αλλά και οδηγίες πλοήγησης. Μαζί µε το ηχοσύστηµα by Meridian που περιλαµβάνει 14 ηχεία και subwoofer, η εµπειρία του infotainment απογειώνεται, για οδηγό και επιβάτες, κάνοντας απολαυστική οποιαδήποτε διαδροµή. Προσθέστε στα παραπάνω τον τεράστιο χώρο αποθήκευσης (έως 1.383 lt), τις υποδοχές σε βολικά σηµεία για όλους τους επιβαίνοντες, τα προηγµένα συστήµατα υποβοήθησης του οδηγού και την κορυφαία παθητική και ενεργητική ασφάλεια και… εγένετο Evoque! Ένα πολυτελές όχηµα που µε την ίδια ευκολία ελίσσεται στα στενά της πόλης, εκµηδενίζει τις αποστάσεις στον αυτοκινητόδροµο και ξεπερνάει κάθε εµπόδιο σε off-road διαδροµές, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα γνήσιο status symbol, βρετανικής κλάσης!