Σημασία στη λεπτομέρεια: Mercedes-Benz GLC PHEV

H Mercedes-Benz είναι συνώνυµο της πολυτέλειας και της υψηλής τεχνολογίας επί σχεδόν έναν αιώνα, µε τα µοντέλα της να ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την άνεση και φυσικά, την elegant και classy αισθητική τους. Συνδυάζοντας τα παραπάνω µε την ηλεκτροκίνηση, το αποτέλεσµα είναι η Mercedes-GLC Plug-in Hybrid! Πανέµορφη αλλά ταυτόχρονα διακριτική, µε coupe γραµµές που ελκύουν τα βλέµµατα ενώ προσφέρουν βελτιωµένη αεροδυναµική και µεγάλο αποθηκευτικό χώρο, από 395 έως και 1.445 λίτρα. Όντας ο ιδανικός συνδυασµός των «δύο κόσµων», της συµβατικής και της ηλεκτρικής κίνησης, η GLC PHEV προσφέρει υψηλές επιδόσεις αλλά και πολύ µεγάλη αυτονοµία, µε τη χρήση κινητήρων βενζίνης ή diesel στο πλευρό του ηλεκτροκινητήρα. Μέσα στην πόλη µπορείτε να διανύσετε έως 50 Km πλήρως ηλεκτρικά και απόλυτα αθόρυβα, µε µηδενικούς ρύπους, µε ακαρία απόκριση στο γκάζι και άµεση επιτάχυνση, όταν χρειάζεται.

Η µπαταρία επαναφορτίζεται ταχύτατα αλλά για τις πραγµατικά «µεγάλες» µέρες ή την περιστασιακή εξόρµηση εκτός πόλης, αναλαµβάνει το έργο ο συµβατικός κινητήρας των έως 211 ίππων. Συνδυαστικά, οι 320 ίπποι και τα 700 Nm ροπής ωθούν την GLC PHEV µε απίστευτο τρόπο, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Άλλωστε, η Off-Road Line έκδοση µε υψηλότερη απόσταση από το έδαφος, σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τις κρυφές οµορφιές της χώρας µας, ενώ για πιο… σπορ γούστα, οι AMG Line και AMG Line Plus προσφέρουν επιθετική εµφάνιση και βελτιωµένη απόδοση στο δρόµο. Τα MultiBeam LED φωτιστικά σώµατα εξασφαλίζουν αψεγάδιαστη ορατότητα, αλλά και… αναγνώριση, όπου κι αν βρεθείτε, µέρα και νύχτα.

Η καµπίνα της GLC PHEV είναι γεµάτη τεχνολογία αλλά µε έµφαση στη λειτουργικότητα, συνδυάζοντας φυσικά πλήκτρα και διακόπτες µε τη ευκρινέστατη και ταχύτατατη οθόνη αφής των 10,25” στο κέντρο, µε κάµερα 360 µοιρών για να βλέπετε τα πάντα γύρω σας. Το surround ηχοσύστηµα θα σας «αγκαλιάσει» µε crisp (αλλά και ισχυρό) ήχο, µε την ίδια θαλπωρή που θα σας αγκαλιάσουν και τα δερµάτινα, κλιµατιζόµενα και θερµαινόµενα καθίσµατα του οχήµατος, ηλεκτρονικά ρυθµιζόµενα, φυσικά.

Τα µεγάλα ταξίδια µετατρέπονται σε µια ευχάριστη βόλτα, χάρη και στο Adaptive Cruise Control, την ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και όλα τα διαθέσιµα βοηθήµατα για την οδηγό, ενώ η ειδοποίηση τυφλής γωνίας και το σύστηµα διατήρησης απόστασης DISTRONIC µειώνουν σηµαντικά το stress της οδήγησης µέσα στην πόλη. Σχεδόν όλες οι ρυθµίσεις είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας, πάνω στο ποιοτικό και άµεσο τριάκτινο τιµόνι, οπότε απλώς χαλαρώστε και…. enjoy the ride!