Στη La Prairie η νύχτα έχει το χρώμα του κοβαλτίου

ΝΕΟ SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL: η μυστική δύναμη του χαβιαριού

Το μπλε χρώμα, κάποτε εξίσου πολύτιμο με τον χρυσό, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας, το μπλε του μυστηρίου της νύχτας μέσα σ’ ένα πολύτιμο γυάλινο μπουκάλι.

Οι ερευνητές της La Prairie αναρωτήθηκαν τί θα μπορούσε να φέρει η μυστηριώδης νύχτα στο φως. Εντόπισαν ένα μοναδικό συστατικό που αναπτύσσεται στο χαβιάρι τα βράδια: τη σπάνια φυσική ρετινόλη. Το αποτέλεσμα αυτής της ανακάλυψης είναι το Caviar Retinol, μια νέα “ενσάρκωση” του ελβετικού χαβιαριού. Καλά κρυμμένη μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, μακριά από τις ακτίνες του ήλιου που την εξουδετερώνουν, η ρετινόλη του χαβιαριού είναι ένα σπάνιο, φυσικό μόριο, εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθεί και να διατηρηθεί, περιζήτητο όμως για τις απαράμιλλες αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Οι επιστήμονες της La Prairie, χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακά σχεδιασμένη διαδικασία εκχύλισης, κατάφεραν να λάβουν και να διατηρήσουν, για πρώτη φορά, τόσο τα λιπίδια του χαβιαριού όσο και τη ρετινόλη. Χάρη σε αυτόν το μοναδικό συνδυασμό, το Caviar Retinol της La Prairie είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξάλειψη λεπτών γραμμών ενώ λειαίνει την όψη της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη σφριγηλότητά της: μια αποτελεσματικότητα που φτάνει στο αποκορύφωμά της τις νυχτερινές ώρες.

Εμπλουτισμένο με την πολύτιμη Caviar Retinol, το Skin Caviar Nighttime Oil έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με τους φυσικούς κιρκαδικούς ρυθμούς της επιδερμίδας ώστε να συμβάλλει στην εξουδετέρωση των επιπτώσεων που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου, ενώ η ελαιώδης σύνθεσή του δημιουργεί έναν άμεσο προσωρινό εξωτερικό επιδερμικό φραγμό που ελαχιστοποιεί την απώλεια της υγρασίας.

Το Skin Caviar Nighttime Oil, εμπνευσμένο από το καινοτόμο έργο του Δρ. Paul Niehans γύρω από την αναζωογόνηση της επιδερμίδας που επιτέλεσε στην περίφημη Clinique La Prairie περιλαμβάνει το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο ενσωματώνεται για πρώτη φορά μέσα σε ένα λάδι.

SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL: Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ SKIN CAVIAR

Η βραδινή τελετουργία περιποίησης Skin Caviar ξεκινά σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα. Στη συνέχεια, μερικές σταγόνες Skin Caviar Essence-in-Lotion καταπραΰνουν και προετοιμάζουν το δέρμα για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν. Σειρά έχει το εμπλουτισμένο με Caviar Premier και Caviar Absolute, Skin Caviar Liquid Lift, για ασυναγώνιστη ανόρθωση και ορατή επανάκτηση του όγκου της επιδερμίδας. Ακολουθεί το Skin Caviar Eye Lift με τη σύνθεση Caviar Premier για αναζωογόνηση, ανόρθωση και επαναπροσδιορισμό της περιοχής των ματιών. Απολαύστε την αίσθηση ανόρθωσης στα μάτια με το εμπλουτισμένο με το Caviar Premier, Skin Caviar Luxe Eye Cream. Ολοκληρώστε την τελετουργία με το Skin Caviar Nighttime Oil, την τελευταία κίνηση της νύχτας. Με την πάροδο του χρόνου, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εμφανίζονται μειωμένες, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή και η υγρασία παραμένει θωρακισμένη στις εσωτερικές στιβάδες της, παρατείνοντας τη δραστικότητα του χαβιαριού πέραν των βραδινών ωρών.

Η La Prairie, για να λανσάρει τη νέα σειρά διοργάνωσε ένα event στο ΜοΜΑ PS1 με πιάτα από χαβιάρι από τη βραβευμένη σεφ Daniela Soto-Innes. Στο event έγινε παρουσίαση των νέων μπουκαλιών τα οποία είναι εμπνευσμένα από το μπλε του κοβαλτίου που δημιούργησε η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Niki de Saint Phalle.