Volvo XC40 Recharge: Απαράμιλλα… επιβλητικό!

Πολυτέλεια, άνεση, ασφάλεια, επιδόσεις. Χαρακτηριστικά που αποπνέει από την πρώτη επαφή το υβριδικό Volvo XC40 Recharge, ένα SUV που σχεδιάστηκε ώστε να είναι ταυτόχρονα ευέλικτο στην καθηµερινότητά σας εντός πόλης αλλά και να νιώθει άνετα εκτός δρόµου, στο βουνό, τη θάλασσα, οπουδήποτε θέλετε να φθάσετε!

Η ποιότητα κατασκευής της Volvo συνδυάζεται µε απεριόριστους χώρους, ακόµα και για µια πολυµελή οικογένεια, ενώ οι ισχυροί κινητήρες turbo συνδυάζονται µε ένα ηλεκτροκινητήρα για άµεση απόκριση και αµιγώς ηλεκτρική κίνηση εντός πόλης, χωρίς καυσαέρια, χωρίς επισκέψεις στο πρατήριο, για σχεδόν 50 Km! Εκτός πόλης, εκµεταλλευθείτε το ρεζερβουάρ των 48 λίτρων και αφήστε τους 262 ίππους και τα 425 Nm ροπής να σας ταξιδέψουν µε χαρακτηριστική άνεση, χάρη και στα προηγµένα συστήµατα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως το Adaptive Cruise Control και το Lane Keeping Aid. Βρεθήκατε εκτός δρόµου και σε απαιτητικές διαδροµές; Το αυτόµατο, 7-τάχυτο σασµάν διπλού συµπλέκτη, η αµεσότητα και οµαλή λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα, η επιλεκτική τετρακίνηση αλλά και έξυπνα βοηθήµατα όπως το Hill Assist και το Hill Descent θα σας βοηθήσουν να βγείτε… ατσαλάκωτες και µε ελάχιστη προσπάθεια! Εντός πόλης οι ποικίλοι αισθητήρες και κάµερες του XC40 Recharge κάνουν το παρκάρισµα και τους ελιγµούς στα στενά, µια εύκολη και απλή διαδικασία, ενώ το ενσωµατωµένο Google Maps και η προηγµένη συνδεσιµότητα µε το smartphone σας µέσω Android Auto και Apple CarPlay, σας λύνουν τα χέρια, κυριολεκτικά και µεταφορικά.

Εσείς καθίστε αναπαυτικά στα premium, δερµάτινα, θερµαινόµενα και ηλεκτρικά ρυθµιζόµενα καθίσµατα και ακούστε την αγαπηµένη σας µουσική ή podcast µέσα από το ανεπανάληπτο ηχοσύστηµα tuned by Harman/Kardon, µε ενσωµατωµένο ενισχυτή, subwoofer και 600W ισχύος, όταν ενίοτε… η ένταση ανεβαίνει! Ο χώρος είναι άπλετος για όλους τους επιβαίνοντες και αν θέλετε να αποµονωθείτε πλήρως από το περιβάλλον, µπορείτε εύκολα να το κάνετε, απολαµβάνοντας φρέσκο αέρα ακόµα και στο κέντρο της πόλης χάρη στο σύστηµα φιλτραρίσµατος αέρα, CleanZone. Σε Dark ή Bright theme, σε 9 διαφορετικά, εντυπωσιακά χρώµατα όπως το Fjord Blue ή το Sage Green, µε εσωτερική επένδυση από ύφασµα Nubuck, tailored wool ή δέρµα charcoal, όπως και να το επιλέξετε, το SUV της Volvo είναι δυναµικό, εκλεπτυσµένο και στην αιχµή της automotive τεχνολογίας. Όποιος και αν είναι ο προορισµός, απλώς απολαύστε τη διαδροµή µε το XC40 Recharge της Volvo!