HUAWEI WATCH GT 4: O πιο elegant «σύμμαχος» στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας

Οι σύγχρονες γυναίκες αρέσκονται συχνά να συνδυάζουν την πρακτικότητα και την πολυτέλεια με το στιλ. Ωστόσο, μια σύντομη έρευνα αγοράς κάνει φανερό ότι είναι αρκετά δύσκολο ένα εξελιγμένο smartwatch να αποτελεί ταυτόχρονα και ένα fashion item που να κεντρίζει την προσοχή κάθε style-conscious χρήστη. Η Huawei όμως αποφάσισε, για μια ακόμα φορά, να ανατρέψει τα δεδομένα, λανσάροντας στην αγορά μια premium πρόταση που αποκαλύπτει το «Fashion Forward» όραμά της για το μέλλον των wearables.

Την τελευταία δεκαετία η Huawei εξελίχθηκε σε µια εταιρεία που έχει ταυτιστεί µε την καινοτοµία, τα αναβαθµισµένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τις ισχυρές λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης στα «έξυπνα» ρολόγια της. Η νέα «άφιξη» όµως, που έρχεται να προστεθεί στο portofolio της, πραγµατοποιεί ένα ακόµη βήµα προς την εξατοµίκευση στο ταξίδι της υγείας, της ευεξίας και του αθλητισµού, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στιλ. Το HUAWEI WATCH GT4 αποτελεί ένα elegant κοµµάτι που εξυπηρετεί τον πολυάσχολο τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας, συνδυάζοντας το τρίπτυχο performance, comfort και style. Ο σχεδιασµός του τελευταίου flagship smartwatch του κινέζικου «κολοσσού» είναι άξιος αναφοράς, καθώς αποκαλύπτει το όραµα της εταιρείας να οδηγήσει τα wearables σε ένα επαναστατικό “Fashion Forward” µέλλον -απόλυτα συνυφασµένο µε τη µόδα- στο οποίο η τεχνολογία θα δίνει νέα πνοή σε κάθε εµφάνιση.

Το πιο fashionable smartwatch που αποπνέει πολυτέλεια

Σε αντίθεση µε την έκδοση των 46mm, η πιο feminine έκδοση του Watch GT4 διαθέτει ένα κυκλικό design, το οποίο θυµίζει µενταγιόν και µοιάζει µε ακριβό κόσµηµα που αποπνέει πολυτέλεια. Είναι εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο, ανθεκτικό, µε πολλά διαθέσιµα watchfaces, ώστε να υπάρχουν επιλογές που συµπληρώνουν κάθε εµφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Παράλληλα, το gadget θα µπορούσε να αποτελέσει «σύµµαχο» κάθε γυναίκας στην επίτευξη των καθηµερινών της στόχων, καθώς το upgraded Health Monitor προσφέρει ένα πλέγµα διαφορετικών λειτουργιών µέτρησης που σχετίζονται µε τη λειτουργία της καρδιάς, τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίµα, τον ύπνο και τη διαχείριση του stress. Μέσα από το εξαιρετικά εύχρηστο User Interface, ο χρήστης του µπορεί να ενηµερώνεται για την κατάστασή του, θέτοντας διαρκώς νέους στόχους που καλείται να ξεπεράσει. Ένας εξελιγµένος A.I. µετρητής θερµίδων εµβαθύνει σε εντυπωσιακό βαθµό στη διατροφή, ενώ το αναβαθµισµένο sleep monitor βελτιώνει τις επιδόσεις στην παρακολούθηση της λειτουργίας του ύπνου.

Ένα gadget συνυφασµένο µε τις ανάγκες των γυναικών

Ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιµήσει κάθε γυναίκα είναι ο αναβαθµισµένος «καταγραφέας» του έµµηνου κύκλου, καθώς η Huawei ξεφεύγει από τη λογική του συνηθισµένου calendar, αναλύοντας και συνδυάζοντας διαφορετικές παραµέτρους που ουσιαστικά σχετίζονται µε την υγεία, τον τρόπο ζωής και την ψυχολογία. Κάθε γυναίκα µπορεί να ενηµερώνεται ανά πάσα στιγµή για την εκτιµώµενη περίοδο, την ωορρηξία και τους γόνιµους χρόνους, που βασίζονται σε υψηλού επιπέδου φυσιολογικά δεδοµένα και έναν αλγόριθµο βαθιάς µάθησης.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το HUAWEI WATCH GT4 µπορεί να συνδεθεί µε συσκευές iOS και Android, όπως όλα τα smartwatch της Huawei. Τo HUAWEI WATCH GT 4 δεν είναι απλώς ένα smartwatch, αλλά ένα βασικό αξεσουάρ που ταυτίζεται µε τα fashion trends. Πρόκειται για ένα gadget που έχει την ικανότητα να ενσωµατώνει απρόσκοπτα την καθηµερινότητα του χρήστη, αποτελώντας προέκταση του προσωπικού στυλ.

Related Post